Letnji Ljubavni horoskop za zemljane znake Zodijaka: evo šta Bika, Devicu, i Jarca očekuje ovog leta!

Letnji Ljubavni horoskop za zemljane znake Zodijaka: evo šta Bika, Devicu, i Jarca očekuje ovog leta!

10 Juna, 2018 Off By nika

Evo šta zemljane znake Zodijaka očekuje na polju ljubavi do kraja leta 2018…

Bik 21.4 – 20.5

Ljubav

Skloni ste tome da kopate po prošlosti i da u njoj tražite rešenje za trenutno nezadovoljstvo. Ne očajavajte, jer ćete posle 10. jula doživeti nezaboravne ljubavne trenutke, i to sa osobom za koju ni astrologija ni vaši prijatelji ne bi mogli pomisliti da vam odgovara. Ne dvoumite se i ne racionalizujte, dopustite srcu da vas vodi.
Ako imate partnera, dozvolite sebi da preispitate svoja osećanja. Dobro razmislite da li želite i dalje da budete s njim. Šta god da odlučite, nećete se pokajati.

Seks

Vaš apetit za seksom je isti kao i za hranom. Trudite se da ovog leta više uživate u ljubavnim igrama nego u gurmanlucima. Mazite se, ljubite, grickajte… Uživanje će biti neponovljivo, ali potrudite se da ne odlazite po hranu pre nego što partner doživi vrhunac.

Idealan partner

Najlepše ćete sanjariti s jednom Ribom. Međutim, pravo uzbuđenje doživećete s Rakom.

Talisman

Najviše vam odgovara smaragd, ali i žad u svim bojama. Ovo drago kamenje će na vama divno izgledati, a pomoći će vam da ojačate imunitet. Od poludragog kamenja odgovaraju vam turmalin, topaz, azurit, crni spinel, tigrovo oko i kunzit.

Boje i mirisi leta

Zelena boja će doprineti da vaša prirodna lepota dođe do izražaja. Odgovaraju vam mirisi sa dodatkom lavande, mošusa, pačulija, jasmina i vanile. Neka vam usne budu u prirodnoj boji, nanesite na njih tek malo sjaja.

Astro savet

Potrudite se da se ovog leta iz „devojke iz komšiluka“ pretvorite u fatalnu zavodnicu. Prijaće vam.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3