Letnji Ljubavni horoskop za vodene znake Zodijaka: evo šta Raka, Škorpiju i Ribe očekuje ovog leta!

Letnji Ljubavni horoskop za vodene znake Zodijaka: evo šta Raka, Škorpiju i Ribe očekuje ovog leta!

10 Juna, 2018 Off By nika

Rak 22.6 – 22.7

Ljubav

Leto ćete započeti razmišljanjem o razlozima koji su vas udaljili od voljene osobe. Ne trošite energiju. Naučite da živite sa svojim promašajima i izvucite pouku.
Krajem jula očekuje vas veoma zanimljiv ljubavni period. Dopašće vam se osoba koju ćete upoznati na poslu. Međutim, njegove emocije će biti konfuzne, te nećete znati da li se i vi njemu dopadate.
Ipak, imaćete puno udvarača i često ćete ulaziti u paralelne veze. Burno leto shvatite kao sjajan izazov, jer ćete početkom septembra konačno znati šta želite.

Seks

Do kraja jula pretvorićete se u strastvenu zavodnicu. Partner će se zalepiti za vas kao pijavica.
Neće moći da skine pogled, a ni ruke sa vas. Ako ste planirali proširenje porodice, ovo je sjajan period za to.

Idealan partner

Očaraće vas jedna Devica koja će se pretvoriti u najromantičniju osobu na svetu.

Talisman

Rubin će vam povećati samopouzdanje i dati vam samouverenost. On je takođe i zaštitnik iskrene ljubavi, a stabilizuje i mentalno zdravlje. Prijaće vam i mesečev kamen, biser, ćilibar i vatreni ahat.

Boje i mirisi leta

Vaša boja je ružičasta jer će privlačiti sve pripadnike suprotnog pola. Na vaše raspoloženje dobro će uticati tamnoplava, boja smaragda i srebrnosiva. Prijaće vam mirisi jasmina, lavande, irisa, kao i svi sveži parfemi.

Astro savet

Ovog leta svi će gledati samo u vas. Senzualnost koju nosite u sebi izražavate govorom, ali vaš jak i ujedno nežan stisak ruke omamljivaće pripadnike suprotnog pola.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3