Letnji Ljubavni horoskop za vatrene znake Zodijaka: evo šta Ovna, Lava i Strelca očekuje ovog leta!

Letnji Ljubavni horoskop za vatrene znake Zodijaka: evo šta Ovna, Lava i Strelca očekuje ovog leta!

10 Juna, 2018 Off By nika

Ovan 21.3 – 20.4.

Ljubav

Ako ste u stalnoj vezi, ovog leta imaćete problema s partnerom, pa ćete potražiti prijatnije društvo. Izbegavajte Bikove, Vage, Lavove i Jarčeve, a obratite pažnju na Strelce i Blizance, sa njima ćete zaista uživati.
Ukoliko već duže vreme nemate partnera, nemojte da trošite energiju razmišljajući o prošlosti, jer vam leto donosi pregršt prijatnih iznenađenja. Početkom jula upoznaćete zanimljivu osobu s kojom ćete ostvariti lepu i kvalitetnu vezu. Nemojte da cepidlačite, već se prepustite uživanju.
Kraj leta je pravo vreme da stante na ludi kamen.

Seks

Naučite da uživate u seksu. Nemojte da žurite, već detaljno ispitajte svaki deo partnerovog tela. Usporite, mazite se, neka oseti sve čari vaših dodira i dugih sočnih poljubaca. Tome nikako neće moći da odoli.

Idealan partner

S nekim maštovitim Blizancem proveli biste veoma zanimljivo leto ispunjeno smehom i veseljem. Međutim, tek bi vam uzbudljivi Lav izmamio uzdahe i ubrzao srčani ritam.

Talisman

Vama najviše odgovaraju dijamanti, jer vam donose sreću i daju preko potrebnu snagu. Dobro će vam stajati i turmalin, rubin, topaz, aventurin, akvamarin i jaspis, uz koje ćete ovoga leta biti neodoljivi.

Boje i mirisi leta

Ruž crvene boje je obavezan, a ne bi bilo loše ako biste ovog leta eksperimentisali i sa senkom u istoj boji. Odgovaraju vam svi cvetni mirisi, kao i mirisi vanile, čokolade ili limuna.

Astro savet

Ovog leta stalno morate da budete u pokretu. Hodajte, plešite, vizite bicikl… Tada ćete sigurno biti primećeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3