Lavovi iako vole ljude, imaju zlu crtu, Device su sklone osuđivanju i znaju da budu jako grube

Lavovi iako vole ljude, imaju zlu crtu, Device su sklone osuđivanju i znaju da budu jako grube

8 Jula, 2018 Off By nika

Ako povredite ili uvredite jednog od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomernu kaznu. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i sprovode svoje presude direktno i bolno…

1.Lav

Lavovi iako vole ljude, imaju zlu crtu. Kad je Lav s nekim završio – to je to, on više nema nikakve veze s tim čovekom, a to da li su ga u međuvremenu povredili, njih se uopšte ne tiče. Ako, slučajno ili namerno, poželite da uvredite Lava, vrlo brzo ćete uvideti da je to bila loša odluka jer njemu nema premca kad su rasprave u pitanju.

 

Ako Lav ne dobije pažnju koju smatra da zaslužuje ili ako povredite njihov ego, silina njihovog besa i osvete će se spustiti na vas poput pljuska. Isto tako, ljubomora je kamen spoticanja za svakog Lava, jer ih ona može navesti da naprave neke stvarno grozne stvari ljudima za koje su do nedavno tvrdili da ih vole.

 

Lavovi ne mogu da sakriju svoj bes i prezir, tako da čovek prema kojem ih usmere će toga svakako biti svestan. Sav bol koji Lav nanese čoveku koji mu se zamerio će gledati kao problem dotičnog, a kao činjenicu da su oni zaslužni za taj bol. Lavovi sebe vide kao velike vladare, tako da svaka “kazna” koju dosude čoveku će, po njihovom mišljenju, biti primerena “zločinu”.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3