Lava razmazila voljena osoba, troškovi muče Ribe!

Lava razmazila voljena osoba, troškovi muče Ribe!

12 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve okolnosti rezultat je vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite o tome kolika je vaša odgovornost u toj situaciji.

BIK

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.

BLIZANCI

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da od toga odustanete, jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

RAK

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa iste takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3