LAV ŽIVOT daje za LJUBAV, BIK ume da RAZUME ženu: Koji znak je ŽENSKAROŠ, a ko ROMANTIČNA DUŠA!

LAV ŽIVOT daje za LJUBAV, BIK ume da RAZUME ženu: Koji znak je ŽENSKAROŠ, a ko ROMANTIČNA DUŠA!

5 Januara, 2018 Off By nika

Najlepše vole muškarci koji su svesni koliko njihova žena vredi, pa se trude svakog dana da budu bolji zbog nje, iz straha da je ne izgube.

Ovan

Njegova odanost u ljubavi je neizmerna, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja se neće držati tik uz njega, ali i koja neće da zahteva potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima – želi da dominira nad partnerkom, a potajno oseća želju da partnerka dominira nad njim. Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često tamne i pune čežnji.

 

Da bi vas ovaj muškarac voleo, on mora da se ponosi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti. Mada od vas puno zahteva, dvostruko će vam to vratiti. Ako ste ga povredili, vatra će lako da bukne u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led. Njegova vatra je vrela, ali se lako hladi, a led može da bude večan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

 

Bik

Na sentimentalnom planu on vidi dalje, bolje i dublje od drugih muškaraca. Zna da razume ženu, da prozre ljudsku dušu i budući da je svestan tog retkog dara, nada se da će mu on doneti sreću. Kako su svesni da ljubav zna da umre na razne načine – e, to ih izluđuje i zbog toga su ljubomorni i posesivni do ludila. Njegova žena mora da bude uvek prava dama, lepo obučena i pristojnih manira. Ne vole muškobanjaste žene i preferiraju tradicionalno vaspitanje.

 

Naravno, njegova žena mora da bude inteligentna, ali s izraženim osećajem za svoje mesto, jer ne voli da se njegova prava ugrožavaju. Ne nude ženama teoretska romantična naklapanja, ali njegova romantika u sebi ima nečeg prizemnog i nada sve strastvenog. Njih sjajno opisuju stihovi iz Biblije: “…jer ljubav je jaka kao smrt, a ljubomora tvrda kao grob.”

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4