LAV-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI  VAGA i STRELAC

LAV- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA HOROSKOPA – NAJPOŽELJNIJI VAGA i STRELAC

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Lav u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku,vezi…

Lav je prosto rođen da bude pod svetlima reflektora. On je zvezda svuda gde se pojavi, glavni u društvu, svi moraju da ga obožavaju. To mu je duševna hrana i nešto što mu je potrebno da bi bio srećan u životu. Bez toga, lavovi su obično tužni i nesrećni, pažnja i divljenje drugih su za njih gorivo koje ih pokreće.

Po prirodi su harizmatični. Lako nameću svoju volju i oni su uvek vođe u društvu. Zato su tako dobri političari i poznate ličnosti koje svojim obožavaocima lako nameću trendove i ponašnje.

Žena lav je prava dama, prefinjena i zabavna a muškarci su krupni i jaki. Kao ličnosti su takođe jaki, sposobni da se uhvate u koštac sa problemima, ali su često i lenji. Ponašaju se kao razmažena deca u mnogim situacijama.

Lavovi su rođeni za bogat život i glamur, i baš umeju da uživaju u svemu tome sa stilom. Zato lako mogu postati nadmeni prema drugim ljudima, takoreći snobovi.

Lav – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Lavu ne treba mnogo truda da bi nekog osvojio, a ako ste vi ta osoba koja pokušava da zavede nekog lava, obaspite ga komplimentima i ne štedite na njima. Ovo pravilo važi i za muškarce i za dame.

U krevetu su takođe vatreni. Žene lavice traže mentalno jake muškarce, prave mačo zavodnike. Muškarcima je potrebna dama kojom će moći da se pohvale u društvu.

Ljubomorni su, prvenstveno zbog svoje prirode koja im ne dozvoljava da imaju konkurenciju. U vezi su posvećeni partneru, ali dešava se i da budu skloni prevarama.

Ovo je jedan od horoskopskih znakova koji može ostvariti dobru vezu skoro sa svima.

Kako se slažu lav i ovan

Kombinacija lav i ovan nije loša, ali nije ni savršena. Poželjno je da bude žena lav i muškrac ovan. Njihovi problemi su uglavnom lako rešivi, oboje vole avanture i izazove. Dva vatrena znaka će se odlično složiti i u krevetu.

Ovan voli da bude dominantan, zato je poželjnije da u ovoj vezi žena bude lav. Međutim, lav ovnu nesvesno nabija svoju volju, jer je on rođeni lider. Ljubomornom ovnu smeta što je njegov lav uvek u centru pažnje i na meti požudnih pogleda. Ne bi bilo loše i da ovan lavu s vremena na vreme udeli neki kompliment jer narcisoidni lav živi za to. Oba znaka su sujetna i najmanji problem ili uvreda ih mogu povrediti. .…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4