LAV – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

LAV – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Lavovi,
U prvoj dekadi maja Sunce pravi sekstil sa Neptunom i jača vašu intuiciju i kreativnost. To će vam pomoći da pronađete adekvatna rešenja za situacije koje će vam delovati komplikovane. Znaćete kako da se postavite u ključnim trenucima i kako da prevaziđete prepreke. Uspeh ćete ostvariti kroz hemijsku i farmaceutsku industriju kao i ako se bavite produkcijom ili estradom. Bićete u mogućnosti da sarađujete sa partnerom iz inostranstva. Budite pažljivi u vođenju administracije jer vas na tom polju očekuju teškoće.

 

Sunce će 9. maja praviti trigon sa Plutonom i činiće vas prilagodljivim u odnosu na razne okolnosti i ljude na koje ćete nailaziti u poslu. Ostvarićete dobitke koji će vam pomoći da rešite veći deo svojih zaduženja. 15. maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere, što će vam otvoriti nove mogućnosti ali će ubrzo naići i neočekivane prepreke u vidu kvadrata Marsa sa Uranom. Nailazićete na teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Nećete moći da se složite oko toga ko će biti vođa i glavni nosilac zajedničkog projekta.

U trećoj dekadi maja Sunce će ući u znak Blizanaca i vaše polje saradnika i praviće trigon sa Marsom. Uspećete da se postavite kao vođa tima i ostvarićete uspešnu i dobitnu saradnju sa društvenim sektorom kao i sa jednim čovekom na visokom položaju koji će vam otvoriti važna vrata za uspon u karijeri. Vaše finansijsko stanje će biti promenljivo i potrebno je da izbegavate nepromišljene i ishitrene poteze na polju novca.

 

Merkur koji vlada vašim poljem novca praviće u prvoj polovini nepovoljne aspekte sa Plutonom i Marsom koji se nalaze u vašem polju platnog prometa. Izbegavajte investicije u oblasti energetskih resursa. U drugoj polovini maja ćete uvećati i stabilizovati zaradu.
Nezaposleni Lavovi će dobiti ponudu za posao u administrativnom sektoru. Ako se razumete u knjigovodstvo, mogli biste da dobijete stalan posao.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3