LAV – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

LAV – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Lavovi,
Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Suočićete se sa neočekivanim sukobom u interesima u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, što će otežati vašu saradnju i dovesti u pitanje ostvarenje planiranih ciljeva. Na nesuglasice ćete nailaziti i u odnosima sa nadređenima. 7. avgusta, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere, ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacija. Kako je Venera u Vagi u sedištu i snažna, pokazivaćete više ljubaznosti i samouverenosti u odnosima sa sagovornicima i pojačaćete vaše napore u pregovorima oko predstojećih poslovnih projekata.

 

Uspećete da prevaziđete neslaganja sa poslovnim partnerima i pojačaće se vaša popularnost na polju javnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam uspešan početak novog projekta nakon dužeg zastoja i prepreka koje ste morali da rešavate. Uspeh vas očekuje na poljima trgovine, saobraćaja, informacija, publikacija i zabave. Održavaćete češće radne sastanke.
Venera će 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju usluga.

 

Teškoće vas očekuju u razvoju dugoročnih poslova. Nailazićete na nezadovoljne klijente, što će vas primorati da nešto promenite u svom načinu poslovanja. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, pa ćete imati više mogućnosti da se dokažete i poboljšate svoje veštine. 23. avgusta Sunce ulazi u znak Device i vaše polje novca odakle će narednih dana praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite vanrednu zaradu i uvećate saldo na svom računu.

 

Tokovi novca će se odvijati stabilnije. To će vam omogućiti da smanjite svoja dugovanja i da investirate u nove projekte, što će vam se isplatiti.
Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljnu ponudu za stalno zaposlenje u oblastima finansija i ekonomije. Oni koji imaju iskustva na rukovodećim pozicijama, takođe će dobiti novi posao.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3