LAV I OVAN u LJUBAVI : DIVE se i POŠTUJU jedno drugo, oboje su TVRDOGLAVI, NEZAVISNI i jako KREATIVNI,  veoma STRASTVENA i UZBUDLJIVA ljubavna kombinacija!

LAV I OVAN u LJUBAVI : DIVE se i POŠTUJU jedno drugo, oboje su TVRDOGLAVI, NEZAVISNI i jako KREATIVNI,  veoma STRASTVENA i UZBUDLJIVA ljubavna kombinacija!

9 Aprila, 2019 Off By nika

DIVE se i POŠTUJU jedno drugo, oboje su TVRDOGLAVI, NEZAVISNI i jako KREATIVNI,  veoma STRASTVENA i UZBUDLJIVA ljubavna kombinacija!

Horoskop – Ako se Ovan i Lav nađu u ljubavnoj vezi onda to znači da će iskre frcati na sve strane. Oba znaka su vrlo vatrena, strastvena i dinamična i oboje vole kompetitivnost. Ovaj odnos je pun akcije.

Oba znaka žele biti šefovi i lideri. Veliki problemi mogu nastati kada dođe do sukoba između dveju vrlo jakih i ponosnih ega. Dive se i poštuju jedno drugo, ali moraju naučiti ne samo zapovedati, već i kako ispuniti želje svog partnera. Trebaju naučiti slušati, a ne samo držati svoju stranu i misliti da su uvek u pravu.

 

Ovo partnerstvo predstavlja vatrenu strast i dominaciju. Oba znaka mogu biti veoma nestrpljivi i ponosni. Lav voli biti obožavan, voli komplimente i kada mu se ispune njegove želje. Međutim, Ovan svakako neće moći pružiti Lavu pažnju kakvu poželi u svakome trenutku i ponekad je možda ni neće hteti dati. Ovnu može smetati Lavova koketna priroda. Ovaj odnos uvek donosi određena uzbuđenja. Uprkos svojim karakternim razlikama, Ovan često izgleda kao Lavov vodič ili savetnik. Oba znaka se poštuju i vrlo je važno je da postoji to poštovanje unutar odnosa, kako bi se rešili mogući problemi.

 

Ovnom vlada planeta Mars, a Lavom vlada Sunce. Obe planete predstavljaju muške energije, a zajedno čine dobru kombinaciju i međusobno se jako dobro razumeju. Sunce je usmereno na sebe, a Mars poseduje agresivnu energiju, tako da oni čine vrlo kompatibilan i snažan tim…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3