Komunikacija po horoskopu: Sa OVNOVIMA treba biti DIREKTAN, BIK čita između redova

Komunikacija po horoskopu: Sa OVNOVIMA treba biti DIREKTAN, BIK čita između redova

3 Septembra, 2017 Off By nika

Da li vam se jezik zaveže kada ste u njegovoj blizini? Da li se osjećate neshvaćeno? Da li vam se čini da vas vaš partner ne sluša? Merkur, glavni kada su komunikacije u pitanju, je najbrža planeta u sunčevom sistemu i on zaista, voli da nam omogućava brze promjene. Dakle, ukoliko imate ustaljeni način komunikacije prema svom partneru, možete vrlo efektno postići rezultat koji želite. Evo i kako…

 

OVAN
On je vrlo djetinjast, kada je komunikacija u pitanju, i vrlo često mu se dešava da se izleti sa nekim izjavama, sa kojima se odrasli baš i ne bi složili, a kamoli izgovorili. Te njihove izjave su vrlo iskrene i nikako nemaju namjeru nekog da povrede. Kada komunicirate sa Ovnom, direktan pristup je najbolji način. On može da podnese jačinu istine i preferira kada se i drugi vode tim istim načinom, umjesto da okolišaju, kada treba nešto da saopšte.

 

BIK
Odlično može da čita između redova. Naime, veoma dobro mogu da zamisle kako stvari izgledaju, kako miriše, kakvog je ukusa i kako zvuče, tako da će vaša poruka biti shvaćena baš kako treba, i pravilno oživjeti u njegovoj mašti. Ukoliko vam je poruka štura sa epitetima, malo je začinite sa njima, kako bi ste privukli Bikovu pažnju. Baršunasto, slatko, umiljato, lepršavo… samo su neke od riječi koje će sa sigurnošću upaliti njegovu lampicu i usredsrediti pažnju na vas.

 

Stranice: 1 2 3