Kome NOVEMBAR donosi NOVA POZNANSTVA ,AVANTURE, uspeh i NAPREDAK na POSLU

Kome NOVEMBAR donosi NOVA POZNANSTVA ,AVANTURE, uspeh i NAPREDAK na POSLU

31 Oktobra, 2017 Off By nika

Ovan

Ljubav

Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja će probuditi strast u Vama. Skloni ste avanturama ovog meseca. Započete veze mogu biti kratkotrajne. Zauzeti, dobro se osećate i ovaj mesec će proteći bez promena. Bitno je samo da ne pravite ljubomorne scene i da imate više poverenja u partnera. To će ojačati Vaš odnos.

Posao

Priliv novca će biti odličan. Bićete prezadovoljni, ali će se dešavati da danima ne možete da postignete sve u datom roku. Budite uporni i ne odustajte. Konačno ćete imati novca da isplatite sve što niste mogli do sada. Neka saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje može biti plodonosna. Svaki rizik je isplativ.

Zdravlje

Hranite se zdravije i budite fizički aktivniji ovog meseca.

Bik

Ljubav

Ovog novembra ćete biti strastveni i skloni flertu. Postoji mogućnost da uđete u neku novu vezu. Zauzeti, kod Vas će stanje biti dobro i odnos sa partnerom će biti prilično stabilan. Možete se opustiti jer će sve biti kako treba, bez stresa.

Posao

Što se tiče finansija, ne slušajte previše savete drugih ljudi nego radite šta misltie da treba. Ovo je mesec stabilizacije, mirnijih aspekata. Pravite kompromise sa kolegama, ali će biti bolja saradnja sa ženama nego sa muškarcima. Povećan profit očekujte od 23. novembra.

Zdravlje

Ovog meseca se potrudite da izbegavate previše posla, uradite samo što morate. Nemojte preterivati jer je premor moguć uzrok nervoze.

Blizanci

Ljubav

Preko posla možete upoznati neku novu osobu, koja će biti slična Vama. Jako Vam je bitno da to bude neko od koga ćete svakog dana dobijati pažnju, a ne neka prolazna avantura. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, moguće su rasprave oko toga. Morate se bolje organizovati da biste bili zadovoljni i Vi i partner.

Posao

Ovog meseca očekujte uspeh u svemu što radite. Moguć je napredak na poslu. Imate podršku od nadređenih, tako da i ako želite da uvedete neke promene, bićete podržani. Za privatnike i one koji rade od kuće ovo je sjajan meseca. Profit će biti dobar. Samo je bitno da ne trošite previše novca.

Zdravlje

Ne preterujte sa jakom hranom, jer postoji mogućnost gojenja ovog meseca.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4