Kolekcionar LJUBAVI i STRASTI: Poljupci OVOG zodijaka su VRELI, a ljubice vas toliko da cete IZGORETI od zelje za njihovim dodirom!

Kolekcionar LJUBAVI i STRASTI: Poljupci OVOG zodijaka su VRELI, a ljubice vas toliko da cete IZGORETI od zelje za njihovim dodirom!

8 Septembra, 2017 Off By nika

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke. U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovara i fizički i duhovno. U ljubavi su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i ljubavni odnos. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole ljubav bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju rečima, već delima. Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.

BIK (22.4.- 21.5)  TAURUS

Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je ‘posle mene potop’. Riječ ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i ljubav. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće. Vaši poljupci zarobljavaju, nežni su i mogu trajati satima i satima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje. Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smeha, kikotanja i smešnih opservacija.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svetlo. Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3