Kojim cakama zavodi koji horoskopski znak: Ribe nežne, a Škorpije opasne!

Kojim cakama zavodi koji horoskopski znak: Ribe nežne, a Škorpije opasne!

1 Juna, 2018 Off By nika

Nekome su zvezde podarile moć zavođenja, a neki uspeh u ljubavi postižu duhovitošću. Otkrijte kojim cakama se služi koji horoskopski znak.

Ovan

Dame rođene u ovom znaku su vatrena osvajačice koje vole da budu u centru pažnje. To obično rade izborom provokativne garderobe. Međutim, njihova odeća je samo dodatak koji pokazuje snagu njihove ličnosti. Obično imaju zanimljivo i izražajno lice i neposredne su i strastvene u komunikaciji.

Bik

One rođene u znaku Bika su vešte zavodnice. Menjaju svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do ženstvene fam fatal. Devojke i žene Bikovi su lepo građene i svesne su toga i to rado koriste u igri zavođenja. Erotične su i ne plaše se to da pokažu. Često tokom komunikacije dodiruju svog sagovornika, naravno u granicama pristojnosti.

Blizanci

Žene Blizanci su večito dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka su beskrajno šarmantne, brzo misle, pričljive su i komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole se transformisati i svoj zavodnički pristup menjaju zavisno od cilja, odnosno od tipa muškarca.

Rak

Žene Rakovi, kao i svi predstavnici ovog znaka, nežne su i osetljive. Obično imaju obline, vole porodični život i muškarci ih smatraju poželjnim partnerima na duge staze. Veoma su ženstvene i to pokazuju pa tako i biraju partnere koji su kavaljeri i žele da ugađaju ženama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3