KOJI ZNACI SU LJUBOMORNI: Ribe odmah ujedaju, Strelac ne prašta,Ovan peni!

KOJI ZNACI SU LJUBOMORNI: Ribe odmah ujedaju, Strelac ne prašta,Ovan peni!

15 Decembra, 2017 Off By nika

Ljubomora može da muči svakog. Ipak kod nekih horoskopskih znakova, sudeći po astrolozima, izraženija je nego kod drugih. Pogledajte kakva je situacija za horoskopskim znacima kada je o ljubomori reč.

Ovan

Potrebno mu je apsolutno poverenje. Ovnovi ne podnose laži, prikrivanje namera i licemerje. Kad je ljubomoran, Ovan peni, a najčešće za to ima dobre razloge. Ali ponekad može da postane žrtva nepodnošljive ljubomore i zbog nepoverenja i osećaja nesigurnosti. U takvim situacijama je najbolje otvoreno razgovarati sa partnerom i ne bežati od problema. Jedino na taj način ćete moći uspešno da rešite problem, bez obzira da li je on realan ili plod mašte.

 

Bik

On čezne za srećnim svetom, za sređenom porodicom i redom. Naiđe li i na najmanji tračak sumnje, on postaje nepoverljiv, pa istražuje, a pri tom ponekad partneru priređuje ljubomorne scene. Ipak, to još uvek ne mora da znači kraj, ma koliko da je teško Biku da veruje nekome ko je samo i nameravao da ga prevari. Inače, kamo sreće kad bi sam bio veran u meri u kojoj to zahteva od partnera…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4