KOJI ste TIP ŽENE prema HOROSKOPSKOM znaku : ŠKORPIJA je jedna u MILION, ŽENA BIK je IDEALNA za duge VEZE a RIBA je STRASTVENA ZAVODNICA!

KOJI ste TIP ŽENE prema HOROSKOPSKOM znaku : ŠKORPIJA je jedna u MILION, ŽENA BIK je IDEALNA za duge VEZE a RIBA je STRASTVENA ZAVODNICA!

18 Avgusta, 2017 Off By nika

Bilo da ste do sad bili u jednoj ili u deset veza, verovatno ste primetili nekoliko sličnosti u tome kako se ponašate prema svom partneru…

Ako vas zanima kakv ste tip devojke prema svom horoskopkom znaku, pronađite vaš znak i saznajte!

 

Ovan: Spontani tip

Ako ste rođeni pod zvezdom Ovna, verovatno ste kreativni, prilagodljivi i pronicljivi. Zbog toga spadate u tip spontanih devojaka koje vole avanture. Uvek ste spremni da probate nešto novo i kreativni ste kada su u pitanju večernji izlasci sa vašim partnerom. Ništa vas u vezi ne plaši zato što se brzo prilagođavate situaciji. Od svih prijatelja, vi ste verovatno jedina osoba koja isplanira vikend-putovanje sa dečkom, kako biste mu pokazali koliko vam znači.

 

Bik: Savršena za duge veze

Kao žena Bik, vi ste strpljivi, puni ljubavi i jak oslonac. Zato ste savršena devojka za duge veze. Kada ste u vezi, vi stavljate celo svoje srce i dušu u nju, što se i vidi. Kada nešto obećate, uvek to i ispunite, a ako se posvađate sa partnerom znate kako da saslušate, otvoreno kažete šta imate i završite raspravu. Ljubav je ipak bitnija od pobede.

 

Blizanci: Poput letnje ljubavi

Žene Blizanci su poznate po svojoj fleksibilnosti, stravstvenosti i svestranošću. Brup se zaljubljujete i u svemu ste brzi. Kada upoznate nekog, odmah znate kakva su vam osećanja i ne želite da ih skrivate, a niste ni stidljivi. Vaša stravstvenost dolazi iz želje da stvorite život sa svojim partnerom, čak i ako ste ga tek upoznali. Imate sposobnost da vidite u ljudima potencijal. U vašoj nedelji nikada ništa nije isto, pa je jako zabavno biti sa vama.

 

Rak: Uvek ste tu

Žene Rakovi su emotivne, brižne i maštovite. Vi ste tip devojke koje ekstremno pružaju ljubav i koje su uvek tu – bez obzira na sve. Imate sposobnost da u svakom trenutku pokazujete vašem dragom koliko vam znači i da se mnogo zaljubite. Ako je vaš partner imao loš dan na poslu, vi ćete sve otkazati kako biste bili sa njim i pružili podršku. Vi ste najbolja drugarica i devojka, istovremeno.

 

Lav: Veliko srce, velika ličnost

Žene lavovi su samouverene, velikodušne i toplog srca. Moto Lavova je: “ili uradi kako treba ili se vrati kući”. Volite da budete u centru pažnje, ali se uvek brinete i o tome da je vaš partner zadovoljan. Vi ste tip devojke sa kojima drugi parovi žele da izlaze na “duple-dejtove”, zbog vaše velike ličnosti.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2