KOJI STE TIP DJEVOJKE PREMA HOROSKOPU: Škorpija Jedna u milion, Lavica ima veliko srce…

KOJI STE TIP DJEVOJKE PREMA HOROSKOPU: Škorpija Jedna u milion, Lavica ima veliko srce…

15 Januara, 2018 Off By nika

Bilo da ste do sad bili u jednoj ili u deset veza, verovatno ste primetili nekoliko sličnosti u tome kako se ponašate prema svom partneru…Ako vas zanima kakv ste tip devojke prema svom horoskopkom znaku, pronađite vaš znak i saznajte!

Ovan: Spontani tip

Ako ste rođeni pod zvezdom Ovna, verovatno ste kreativni, prilagodljivi i pronicljivi. Zbog toga spadate u tip spontanih devojaka koje vole avanture. Uvek ste spremni da probate nešto novo i kreativni ste kada su u pitanju večernji izlasci sa vašim partnerom. Ništa vas u vezi ne plaši zato što se brzo prilagođavate situaciji. Od svih prijatelja, vi ste verovatno jedina osoba koja isplanira vikend-putovanje sa dečkom, kako biste mu pokazali koliko vam znači.

Bik: Savršena za duge veze

Kao žena Bik, vi ste strpljivi, puni ljubavi i jak oslonac. Zato ste savršena devojka za duge veze. Kada ste u vezi, vi stavljate celo svoje srce i dušu u nju, što se i vidi. Kada nešto obećate, uvek to i ispunite, a ako se posvađate sa partnerom znate kako da saslušate, otvoreno kažete šta imate i završite raspravu. Ljubav je ipak bitnija od pobede.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5