Koji novogodišnji predmet vam je najomiljeniji? Izaberi jedan sa slike i pročitaj šta te čeka na početku 2020 godine

Koji novogodišnji predmet vam je najomiljeniji? Izaberi jedan sa slike i pročitaj šta te čeka na početku 2020 godine

12 Decembra, 2019 Off By nika

Izaberi jedan predmet sa sliike i procitaj sta te ceka na pocetku 2020 godine…

 

1- Lizalica 

U prvim danima nove goidne će vas čekati mnogo prijatnih iznenađenja,opustićete se i uživati sa svojim prijateljima tokom celog perioda. Sredinom meseca ćete biti naročito osetljivi na reči partnera ali nemojte primati srcu sve što je rečeno jer nije sa lošom namerom. Krajem meseca vas čeka prijatno iznenađenje od strane partnera.

 

Muškarci će imati veliki izbor pa ako nisu u vezi u ovom bi se periodu mogli naći. Svetlija ženska osoba će vam pružiti mnogo pažnje na koju niste navikli pa ćete biti zadovoljni. Ono što se odnosi na oba pola je da će im biti naklonjene neobične osobe, umetnici ili osobe rođene u vodenim znacima.

 

Sredinom meseca ćete biti emotivniji nego ranije i prosto sebe nećete moći da prepoznate. Žene ovog  koje nisu u vezi krajem meseca će upoznati osobu sa izrazitim smislom za humor koja će ih osvojiti. Bićete dobro raspoloženi pa i oni koji su u trajnim vezama mogu da se opuste jer ih čeka jedan izuzetno lep emotivni period.

 

Materijalna situacija će biti izuzetno dobra početkom januara a kraj meseca vam donosi vanredne prihode. Stiže neočekivani glas od neke osobe koja će vam pomoći da ostvarite neke svoje poslovne planove. Svaki rizičan posao koji ovog meseca pokrenete će se takođe isplatiti. Postoji mogućnost i da krajem ovog meseca realizujete neku ideju ili projekat. Napokon ste dočekali svojih pet minuta.

 

 

2 -Kristalna kugla

Početkom januara ćete imati malo neslaganja sa partnerom.Puno ćete razmišljati o tome da li je iskren prema vama ili ne. Ne dovodite u pitanje njegovu vernost jer nećete biti u pravu. Opterećujete se bez potrebe jer vam je prećutao nešto. Nije prvi put da stvarate negativnu sliku u glavi ali vi se ne možete promeniti.

 

Muškarci  su zaljubljeni u neku osobu sa kojom ne mogu da ostvare bliži kontakt a to je verovatno neko iz kruga prijatelja. Oni  koji su u dužim vezama će se poučeni iskustvima iz prošlosti malo distancirati od partnera jer neće želeti probleme. Oni koji nisu u vezi će iskoristiti ovaj period za preispitivanje i verovatno neće ni želeti da se upuste u nešto novo. Žene  će početkom meseca biti zabrinute za opstanak svoje veze, a one koje su slobodne mogle bi upoznati nekog simpatičnog muškarca ali će razmišljati da li da mu pruže šansu.

 

Sa voljenom osobom i članovima porodice će razgovarati o zajedničkim ciljevima i u vezi toga će se razumeti i složiti na kraju ovog meseca. Početkom januara postoji mogućnost nekog neprijateljstva sa kolegama pa vodite računa šta pričate i kako se obraćate nekima od njih. Nekoga ne volite a ne možete da ga ignorišete već morate da ga trpite bez obzira na njegove zajedljive komentare o vama. Trudite se da se ne svađate jer postoji mogućnost da vas optuže za nešto za šta niste krivi. Januar će vam doneti dosta posla i obaveza.

 

3 – Poklon

Oni koji nisu u vezi u januaru se mogu  upustiti u neku avanturu i rizik sa osobom koja je dosta starija od njih. Mogli bi vas shvatiti kao naivnu osobu a vi to ne želite. Oni koji su dužim vezama će se svojim smislom za humor zameriti partneru jer bi mogli malo i preterati. Početak januara vam je naklonjen i osećate se lepo. Sredina meseca donosi probleme jer će neko pomisliti da se igrate sa njegovim osećanjima.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3