Koja žena se vezuje za muškarca, a koja je neukrotiva? Žena Lav je jaka,žena Vaga inteligentna a žena OVAN ima odlučan karakter!

Koja žena se vezuje za muškarca, a koja je neukrotiva? Žena Lav je jaka,žena Vaga inteligentna a žena OVAN ima odlučan karakter!

14 Avgusta, 2017 Off By nika

ZENA – OVAN

Ona ima odlucan karakter, voli sve ono sto je cisto, jasno, precizno, odredjeno. Brzo i aktivno reaguje na sve sto se oko nje dogadja. Obicno pridaje veci znacaj akciji, nego razmisljanju. Brige je obuzimaju samo trenutno, ali ne ostavljaju neke duboke tragove. Ne podleze lako talasima obeshrabrenja i pesimizma. Obdarena je samopouzdanjem. Hrabra je i preduzimljiva. U stanju je da ide korak po korak da bi ostvarila svoje zivotne ciljeve. Preduzima i odredjene rizike samo da ne bi zalutala u lavirintima neodlucnosti.

Njen entuzijazam i dinamicnost su dovoljno snazni pokretaci da prebrodi sve teskoce. Cesto pokrece inicijativu i kad se nadje na raskrscu dva puta, brzo se odlucuje. Prihvata izazove i rizike, neretko pokazuje odustvo stila.

Ne podnosi komplikovane situacije. Ne voli ljude koji nalaze zadovoljstvo u konfuznim pricama i dogadjajima. Ponasa se nonsalantno i direktno, ponekad ne mari mnogo za svoje reci. Desava da svojim impulsivnim reakcijama nekog grubo povredi, iako nije imala takvu nameru.

Njen karakter ima veliki uticaj i na ponasanje u ljubavi. Ona se nikako ne moze svrstati u red zena – robinja, zena koje se pokorno povinuju zeljama i zahtevima muskarca. Suvise je nezavisna da bi mogla podneti da je neko stavi u „kavez“, pa makar i zlatni. Trazi uzajamno poverenje, koje ce obezbediti zivot udvoje bez scena i vecnih sumnji. Ljubomorna je i to pokazuje. Zahteva jasne odgovore na pitanja. Njenom partneru nije lako, ako pocne da je mimoilazi i izbegava.

Ako je partner prevari, osetice da joj je ponos povredjen, da je ranjeno njeno samoljublje i sigurno nece lako preci preko toga, a to znaci da ce odgovoriti na njoj svojstven nacin. Samo pod uslovom da naidje na jak karakter, koji je u stanju da dominira njenim, prihvaticete deo odgovornosti. U svemu zeli da ima svoju ulogu, da se u svakoj prilici cuje njena rec.

Ako naidje na licnost koja je slabija od nje, postoji opasnost da je veoma lako potcini. Takva situacija joj se nece svideti, jer u dubini duse ona nije pristalica takvih veza. Za nju je idealan muskarac, onaj koji ima jak karakter, koji ce joj imponovati.
Njena odvaznost, entuzijazam, spontanost igrace veliku ulogu u njenim emotivnim vezama.

Neznosti prema voljenom coveku moze javno da pokazuje i on ce zbog toga biti ganut. Ali, trazice isto da i on pokazuje svoja osecanja prema njoj. U ljubavi kao i u zivotu, trazi punu angazovanost. Ona daje sve ili nista, tako da isto trazi i od svog partnera. Ponekad je beskrajno plemenita, a ponekad pokazuje znake egoizma: prvo misli na sebe, pa tek onda na druge.

Ne voli lazi i obmane, sto je cesto dovodi u neke neprijatne situacije. Posto nerado gleda na one koji imaju suprotno misljenje, ljudi su nekad „primorani“ da je lazu. Ukoliko partner napravi neki pogresan korak ili neku nesmotrenost, ume vrlo grubo da reaguje i da eksplodira.

Ali, cim se prvi bes stisa postaje razumna i ne zeli da produbljujete razdor, niti da se sveti. Sto ne znaci da se ponekad i ne sveti. Pristalica je stava „oko za oko“. Ako otkrije neverstvo, spremna je da uzvrati na isti nacin i istom merom.

….nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12