Koja je moć vašeg horoskopskog znaka: Strelac detektor laži, Devica ljudski tornado

Koja je moć vašeg horoskopskog znaka: Strelac detektor laži, Devica ljudski tornado

8 Septembra, 2017 Off By nika

Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć! U nastavku saznajte koja je moć vašeg horoskopskog znaka!

 

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superheroji, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

 

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi!

 

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerovatnu sposobnost da upijaju ogromne količine informacija za nevjerovatno kratko vreme. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4