KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV u NOVOJ 2020.godini (BIK, DEVICA, LAV)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV u NOVOJ 2020.godini (BIK, DEVICA, LAV)

30 Decembra, 2019 Off By nika

 

LAV

Vi ste veoma samozadovoljna, ponosna osoba i privlačite potencijalne partnere koji su podjednako samozadovoljni i ponosni. Naučiti veštinu kompromisa bez gubitka samopoštovanja bila bi prava pouka za vas. Ljubav je i dalje nestabilna, ali stabilnija ove 2020. godine, kao i narednih nekoliko godina, nego što je bila u prošlosti.

 

Veliki deo onoga što je bilo u prošlosti važi i ove godine. Potraga za savršenom ljubavi kao i eksperimentisanje sa vašim društvenim životom. Ulažete u nove društvene sfere i privučeni ste nekonvencionalnim ljudima i nekonvencionalnim odnosima. Što šokantnije to bolje. Mnogi od vas uzimaju za partnere osobe iz različitih etničkih i društvenih sredina. Sve je to deo vaše želje da pronađete pokušaj savršene ljubavi putem sistema – pokušaja i greške.
Ljubavni horoskop za 2020. godinu vam kaže da je početak nove godine uglavnom vreme za promene, ali vi se držite stabilno i čvrsto i srećni ste na taj način.

 

LJUBAVNI HOROSKOP LAV 2020: Lavovi koji nisu u vezi su posebno oprezni u novim vezama, jer možda se plaše novih povreda ili bi to mogao biti samo razuman oprez. Oni koji su u vezi, krajem januara su u potrazi za novim uzbuđenjima. Pre toga proverite da li su ta uzbuđenja ona vrsta koja dovodi do veće bliskosti umesto ljubomore.

 

Od februara do sredine marta 2020. godine veza vam je potpuno uravnotežena. Dobro hodate po romantičnoj žici, ali uzdajte se u svoj unutrašnji osećaj i shvatite da ponašanje, bilo dobro ili loše, uvek ima posledice.

 

Vaše dostojanstvo vraća se oko 30. marta, vodeći vas da istražite izvore vaše tihe sreće, umesto bahatosti prethodnih nedelja. U vezama to znači da tražite sigurno gnezdo vaše ljubavi. Vaši prijatelji će primetiti vaš nestanak, ali vi ste previše zaokupljeni smirivanjem uz voljenu osobu da bi se brinuli oko toga. Aprila 2020. godine Lavovi koji su sami mogu biti privučeni nekimnepoznatim ljudima. Kraj maja donosi vam svetlost svuda oko vas. Zaslužili ste je, zato slavite u svom stilu. Ljubavni parovi mogu biti jednostavno zaslepljeni svojim intenzivnim osećanjima, dok će oni koji traže ljubav biti pozitivno neodoljivi.

 

Privrženost se menja iznenada i neočekivano, i kod vas i kod vašeg partnera. Jednog dana možete biti strastveno zaljubljeni, a drugi dan upleteni u gorku svađu. To je pokazatelj koliko brzo se stvari mogu promeniti. Nije ni čudo što vam je teško praviti dugoročne planove. Srećom, stvari će se nekako smiriti, posebno posle 20. aprila. Između 30. juna i 14. jula, sloboda kuca na vrata. Oni koji su sami neće želeti da se vezuju za nekoga, dok će oni u vezi možda poželeti da istraže neke svoje nezavisne interese.

 

Oko 23. jula vaše čari dobijaju sjajne kritike od svih u vašoj oklini. Poslednje nedelje leta osećate neobično raspoloženje. Očekujte podršku svojih najmilijih, ali ne zahtevajte nedostižno savršenstvo. U septrembru može da se desi da ste u potrazi za ljubavlju na pogrešnim mestima, dok jedan neugodan susret moguć je početkom oktobra 2020. godine.

Kako će vam biti posle 25. oktobra, uglavnom zavisi od toga koliko ste već uložili i koliko ozbiljno shvatate ceo koncept ljubavi. Bez obzira na rezultate, novembar će vas naći u nostalgičnom raspoloženju i bićete spremni da date puno iskrene zahvalnosti. Kako zima prolazi u velikoj brzini, tako je isto i sa vašim emocijama. Usmerite ih ka većem dobru i ostavite stare probleme dok se krećete napred.

 

Ne tako davno ste možda sreli nekog ko vam se činio idealnim, a možda nedelju ili mesec dana kasnije, srećete nekoga ko izgleda još bolje. Vaš ljubavni život se stalno nadograđuje.Naravno, najpozitivniji način za izražavanje ovog nagona je pronaći nekoga s kim možete eksperimentisati i rasti. Nekoga ko raste, poboljšava se i nadograđuje i vas i sebe.

 

Imate potrebu za savršenom slobodom i savršenom posvećenošću. Za mnoge od vas bio je slučaj da zgrabite ljubav tamo gde je pronađete, uživajući u tome dobrom provodu sa voljenom osobom barem nakratko. I razdvajanja posle toga su vam dobra, zato što imate više nezavisnosti. Vaša ljubav i socijalna situacija nikad nisu takvi kakve vi verujete da jesu. Kada ste sami i kada osećate kao da ljubav prolazi pored vas, iznenada i neočekivano neko ulazi u vaš život.

 

Suprotno tome, kada uživate u najzadovoljnijoj vezi i mislite da će ovo trajati zauvek, naklonosti se menjaju i vi ste ponovo sami. Samo duhovna perspektiva može rešiti ovu dilemu. Kada naučite šta je pravi izvor ljubavi i romantike onda ćete lakše prebroditi uspone i padove. Prijateljstvo je važno i ove godine.

Novi i značajni prijatelji su došli i nastavljaju da dolaze. Prijatelji mogu biti izvor nove i ozbiljne veze. Saturn će da testira vaša prijateljstva i ostaviće samo ona dobra.

Stranice: 1 2 3