Ko žuri, a ko ne stiže na vreme? Ovan zna “debelo” da zakasni, Blizanci stalno žure a nigde ne stižu na vreme!

Ko žuri, a ko ne stiže na vreme? Ovan zna “debelo” da zakasni, Blizanci stalno žure a nigde ne stižu na vreme!

23 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Uvek negde žuri, hoće preko reda, cupka nogom ispod stola, ne voli da čeka, ali zna “debelo” da zakasni na poslu. Onda se, uz širok osmeh raspriča – štrajkuju taksisti, zakrčen saobraćaj, pa sve to zamaže i nekim vicem.

I tako se Ovan izvuče kao malo dete.

Astro savet: Pazite da ne “poljubite” neku banderu, kad visoko dignute glave, tražite broj ulice ili vam pogled sklizne na par ženskih nogu ispred vas.

Bik

Ne voli da ga požuruju, ali sve što započne, završi. Uostalom nije posao zec, pa će da pobegne, razmišlja Bik, dok natenane ispija jutarnju kafu ili zaliva cveće. Kad vam dođe u goste, voli da “pusti korenje”, a odlazi poslednji. Ne pritiskajte ga molbama i zahtevima, jer ćete se iznervirati, naročito, ako ste Blizanac ili Vodolija.

Astro savet: Ako ste, na izlasku iz kuće, sreli komšinicu, ne morate uvek da se raspričate – neko vas čeka.

Blizanci

Uvek negde žuri, a nigde ne stiže na vreme, međutim uvek se i izvuče na neki njemu svojstven, neodoljiv način. Ako vozi, mora i da telefonira, menja stanice na radiju, priseća se da li je uopšte poneo punjač za mobilni i ključeve od stana; kad zakasni, već s vrata, nonšalantno počinje da priča, ne dozvoljavajući vam da dođete do reči.

Astro savet: Izvadite te slušalice iz ušiju, već ste naučili da čitate ljudima s usana.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4