KO VARA ČIM MU SE UKAŽE PRILIKA, A KO JE VERAN DO GROBA: JARCU veruj 100 posto, BLIZANAC je uvek na ISKUŠENJU…

KO VARA ČIM MU SE UKAŽE PRILIKA, A KO JE VERAN DO GROBA: JARCU veruj 100 posto, BLIZANAC je uvek na ISKUŠENJU…

25 Avgusta, 2017 Off By nika

Kojim partnerima možete verovati, a sa kim morate biti oprezni sve vreme? Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na osnovu ličnih karakteristika znakova horoskopa. Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svako od njih ima svoje razloge za to, navodi Ženski magazin.

Mi ćemo vam dati neke “kosmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate šta možete očekivati od novog partnera?

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju reči u vetar i uvek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu banalno. Ukoliko vas energetski Ovan prevari, onda najverovatnije, nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima. Oni su veoma aktivni, a ako partner nije u stanju da održi njihov ritam, oni lako nastavljaju da se kreću napred bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici čvrstog ega koji zahteva stalnu pažnju.

 

Bik

Jedan od najvernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u “ljubav do groba” i “bračne zavete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete da sumnjate u njegovu odanost.

 

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su veoma nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali retko kreću iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno podstičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigde.

 

Rak

Još jedan znak Zodijaka sa prilično niskim nivoom poverenja. Razlozi za neverstvo – pronalaženje grešaka i sanjarenje. Oni ne znaju šta žele od života, ali zahtevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način da povećaju svoje samopouzdanje. Osim toga, oni uspevaju da okrive partnera i ne priznaju krivicu.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3