Ko je za dugu vezu, a ko za avanturu: OVNOVI se zaljubljuju BRZO i SNAŽNO,BIKOVI su izuzetno VERNI,a STRELAC neodlučan…

Ko je za dugu vezu, a ko za avanturu: OVNOVI se zaljubljuju BRZO i SNAŽNO,BIKOVI su izuzetno VERNI,a STRELAC neodlučan…

23 Avgusta, 2017 Off By nika

Proverite kako se horoskopski znakovi ponašaju u ljubavnim vezama.Horoskopski znaci se veoma međusobno razlikuju na polju vernosti, odnosno preljube. Tako je Strelcu najteže da ostane u dugoj vezi, ni Vodolije se dobro ne snalaze u takvim odnosima, Ribe su veoma verne, dok je Rak u tome apsolutni šampion.

OVAN

Ovnovi se zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a onda se bore s tim naglo donesenim odlukama i beže od njih, što ponekad traje i mesecima. Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka pokušavajući da rasplamsaju strast u vezi, a u tom periodu najčešće i shvate svoja prava osećanja i odluče šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

BIK

Bikovi su izuzetno verni. Kada jednom upoznaju savršenu osobu, najčešće ostaju s njom do kraja života, odnosno dokle god su seksualno aktivni. Ako nestane strasti ili interesovanja za seks, uzbuđenje će tražiti na drugom mestu – najčešće iza vaših leđa. Nikad neće priznati prevaru, kako bi sačuvali vezu koju imaju. Dakle, i kad se desi da budu neverni, neće vas ostaviti…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4