Vole da troše, ali vole i da imaju-Ko je najveći rasipnik među znakovima zodijaka?

Vole da troše, ali vole i da imaju-Ko je najveći rasipnik među znakovima zodijaka?

27 Aprila, 2018 Off By nika

Ako se pitate kako je to moguće da vam cela plata ode za tri dana, slobodno okrivite horoskop…

Ovan

Sa njima nikada ne znate na čemu ste. njihov odnos prema novcu je u stvari prilično detinjast. U stanju su da sebi ispunjavaju ekstravagantne hirove, jer vole da paradiraju sa skupocenim automobilima, glamuroznim imidžom, i uglavnom daju novac na svoja lična zadovoljstva. Kada ih uhvati ‘napad’ darežljivosti, onda poklanjaju sve što im padne na pamet, kupuju prijateljima poklone, idu u kladionice. U stvari od njih treba uzeti kreditnu karticu. Novac ih hoće i na lutriji i uvek imaju više nego što biste ikada pomislili. I kada su totalno bez novca, ostavljaju utisak da ga imaju dovoljno.

Bik

Evo jednog uspaničenog štediše koji više voli da razmišlja o tome šta će da uštedi, a u stvari retko da mu to i polazi za rukom. Voli luksuz, dobru hranu, kvalitetna pića, žene vole lepo uređen dom, lepu garderobu, nakit, darežljivi su i kako onda da im ostane novac. Stiču ga vrednim radom i lakše im je da planiraju neke nove poslove i da zasuču rukave nego da sebi uskrate bilo šta što požele.

Blizanci

Vole da troše, ali vole i da imaju. Uvek se nekako snađu i uvek im neko pomaže. Postoji uvek neka jaka figura u njihovom životu, bilo da je to bračni partner, neko od roditelja, i oni se snađu. Često pozajmljuju novac od prijatelja, rodbine i gotovo uvek su u dugovima, osim ako im podznak nije u nekom zemljanom znaku. Mogu biti prilično hiroviti i trošiti novac na nepotrebne stvari. Vole da kupuju jeftine nepotrebne sitnice, ali za sve što se tiče doma i njihove udobnosti nikada neće žaliti poslednji dinar koji daju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4