Kineski horoskop za jun: Pred vama je vreme za radikalne promene!

Kineski horoskop za jun: Pred vama je vreme za radikalne promene!

14 Juna, 2018 Off By nika

Kineski horoskop donosi nove ljubavne potrese i iznenađenja i vreme je da se razmisli o prioritetima!

Kineski horoskop za jun 2018. godine najavljuje snagu reči i vremena – mnogo čekanja, važni razgovori i spremnost da kažete i čujete obeležiće mesec Zemljanog Konja koji počinje 14. juna, piše Lovesensa.

 

Ako uspete da uskladite svoj put sa putanjama partnera, prijatelja i kolega, pred vama je vreme pogodno za radikalne promene. Ipak, neće biti tako lako prihvatiti sve novo što vam se nudi, naročito ako vam nije ponuđeno nežno i delikatno.

 

Pacov – jun 2018.

Ljubav je vaša glavna životna struja ovog meseca; posao, karijera, učenje… sve je palo u drugi plan! Nova ljubav potresa srca donedavno usamljenih pripadnika ovog znaka, sve je u izmaglici nada, snova, želja. I u duge ljubavi ulazi novi osećaj optimizma, vreme je da se sve promeni na bolje. Neka poslovna strana čeka, očuvajte samo stabilan ritam. Uspeh dolazi narednog meseca.

 

Koza – jun 2018.

Sve su karte otvorene, sve je na stolu. Najvažnije je da se zagledate u svoje srce i oslušnete emocije – šta vam one govore? Ne pristajte da brinete tuđe brige, pokažite empatiju ali ne preuzimajte odgovornost za to kako se drugi osećaju. Ako vas privlači neko potpuno suprotan, razmislite da li ste spremni na sve što se može dogoditi?

 

Bivo – jun 2018.

Ne zalećite se, ne otkrivajte sve svoje tajne dok ne upoznate malo bolje osobu preko puta vas. Sačekajte da se emocije izbistre, da se bar neka obećanja ostvare, da reči budu ispraćene i odgovarajućim delima. Na poslu se menja odnos snaga, bićete svedok novih početaka. Ako tražite posao, zvezde su na vašoj strani.

 

Zmija – jun 2018.

Pravi je trenutak da zastanete i odmerite dokle ste stigli, a zatim da napravite najbolji plan za napredak. Moguće je da više uopšte nećete biti zainteresovani za ciljeve koji su vam se do juče činili tako važni i poželjni. Nova strast probudiće se kao plod dubokog promišljanja. Ljubavna iznenađenja oboriće vas s nogu, budite spremni da dočekate zvezde koje će vam skinuti s neba.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3