Kakvi su u vezi: Jedan horoskopski znak testira svog partnera do krajnjih granica!

Kakvi su u vezi: Jedan horoskopski znak testira svog partnera do krajnjih granica!

17 Decembra, 2017 Off By nika

Koliko ste istrajni u ljubavi: Ovan odlazi čim nestane strast, a ostali…Kom znaku je neophodna magija strasti i novi izazovi, a ko uživa u dugim i stabilnim vezama, možda i za ceo život. Evo koliko je koji znak privržen i predan u ljubavi….

OVAN

Odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

 

BIK

Ne voli da ostavlja

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

 

BLIZANCI

Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to

U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

 

RAK

Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za ceo život

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su verni.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3