Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

28 Maja, 2018 Off By nika

I pre samog seksualnog čina moguće je otkriti kakva je osoba u krevetu. Svaki horoskopski znak ima vrline mane kada je seks u pitanju, a neke su toliko tipične da je neophodno izdvojiti ih.

Pročitajte kakvi su u krevetu ovi horoskopski znaci:

 

1. Ovan je kao grom

Njegova veština u krevetu može se uporediti sa grmljavinom – oni su mešavina energije i silovitosti sa kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole da dominiraju, a seks sa njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo bljesnu, ali i jednako brzo da nestanu. Oni kao da teže da budu prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

 

2. Bik je oličenje izdržljivosti

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu i vrlo izdržljivi i nezasitnog libida zbog Venere koja njima vlada. Oni uživaju u dodiru svilenog rublja, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – u seksu se služe svim osećajima. Nijedan detalj im ne promiče, ali imaju manu – znaju biti predvidljivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

 

3. Blizanci znatiželjni

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su da isprobaju sve poze, pomagala i da ostvare svaku fantaziju…Međutim, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna da bude i njihov libido – jednako brzo kako se mogu “zapaliti”, tako mogu i da se ugase.

 

4. Rak je i nežan i grub

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojomsenzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner sa njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, naročito ako se ljute na partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3