Kakvi ste sa novcem: Jarčevi su stedljivi ,Lavovi vole luksuz i uživaju da troše novac!

Kakvi ste sa novcem: Jarčevi su stedljivi ,Lavovi vole luksuz i uživaju da troše novac!

2 Maja, 2018 Off By nika

Da li vam je novac životni cilj ili samo sredstvo koje olakšava svakodnevicu saznajte na osnovu horoskopskog znaka, koji otkriva kako kroz vaše ruke prolaze pare.

OVAN
Ovnovi se nikad ne boje da rizikuju, a vode se time da sreća prati hrabre. Ne vole da skupljaju novac na gomilu, već im je draže da ga stalno ulažu, a ne beže ni od rizičnih investicija koje im se nekad isplate, a nekad ne. Impulsivni i temperamentni, ne opterećuju se razmišljanjem o budućnosti pa je i takav njihov odnos prema novcu. Troše nepromišljeno i često se precene, ali večiti su optimisti, uvereni da će se sve rešiti povoljno za njih. Iako su neoprezni i rado troše na društvo, sport, putovanja i izlaske, retko kada su u pravim novčanim problemima. Možda je razlog tome što su snalažljivi i uvek znaju da dođu do novca kada im treba.

 

BIK 
Poput svih zemljanih znakova, i Bikovi su na glasu kao štedljivi i oprezni s novcem. Ipak, ljudi rođeni u ovom znaku nisu škrti i uvek će rado potrošiti novac na finu hranu, piće, ili uređenje doma. Zato, priča o njihovoj štedljivosti obično ne pije vodu. Vole da skupljaju novac i stvari, a teško se odriču stečenog. Promišljeni su i teško se odlučuju na rizične poteze, a veruju isključivo u novac stečen radom. Teško ih je prevariti i uveriti da ulože novac u neki rizični projekat. Uvijek vole da imaju nešto novca sa strane zbog straha od nemaštine. Rado ulažu u nekretnine i deonice, jer uvek razmišljaju dugoročno.

 

BLIZANCI 
Blizanci žive u trenutku, što je vidljivo i po njihovom odnosu prema novcu. Neoprezni su i ne vole da štede, pa su često u dugovima, iz kojih se izvlače traženjem pozajmice ili podizanjem kredita. U nekom razdoblju života imaju mnogo novca, a već u drugom ni prebijene pare, ali time se ne zamaraju, jer uvek nekako dođu do svote koja im treba. Ako im se neka ponuda o ulaganju čini obećavajućom, neće previše razmišljati da li da ulože novac. Zaboravni su, pa nije neobično da se nakon nekoliko godina iznenade kad shvate da je dionicama, na koje su već zaboravili, porasla vrednost.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4