Kako zavode horoskopski znaci: Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga…

Kako zavode horoskopski znaci: Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga…

7 Avgusta, 2018 Off By nika

Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima, odnosno veštinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvek na dobrom izgledu.

Ovan

Ovan vrlo direktno flertuje. Voli da bude progonitelj u svakom svom ljubavnom interesu. Svakako, savetujemo da se prvo uveri da nije u potrazi za “svakim u sobi” i da ima na umu da “trava na drugoj strani nije uvek zelenija”. Pokušajte da odaberete jednu osobu koja vas najviše zanima i pružite joj svu pažnju. Direktan kontakt očima je neophodan za svakog ko želi bolje da flertuje, samo se uverite da oči ne lutaju.

Bik

Kao zemljani znak, veoma ste utemeljeni u svom telu i majstor da ga upotrebite za zavođenje. Pokušajte da uključite i dodir. Postoje različite vrste dodira, a svaki tip povećava intenzitet kontakta. Prijateljski uključuje dodirivanje ili guranje nečijeg ramena, direktiniji pristup je po ruci ili struku, a ako se osećate zaista opasno, možete da dodirnete lice osobe koja vam se dopada. Imajte na umu da flertovanje kroz dodir bolje funkcioniše za žene, dok muškarci na taj način brže “upadaju u nevolju”. Međutim, za bilo koji pol – uverite se da ste usaglašeni.

Blizanci

Blizanci znaju sve o snazi govora kod zavođenja. Pomoglo bi da upotrebite seksi ton glasa kada flertujete. Za žene glas bez daha, višeg tona (zamislite Merlin Monro) pretenduje da privuče više ljudi, dok će muškarci dubljeg glasa biti privlačniji. Generalno, govorna manipulacija je efektnija za žene.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4