KAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA: Žene u znaku Ribe voleće vas filmski, Račice su zahtevne, Lavica fatalna, Vodolija zbunjuje muškarce!

KAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA: Žene u znaku Ribe voleće vas filmski, Račice su zahtevne, Lavica fatalna, Vodolija zbunjuje muškarce!

16 Septembra, 2017 Off By nika

S ženama rođenima u znaku Bika možete se prepustiti hedonističkim uživanjima, Račice će vam pružati nežnost ali će mnogo i očekivati, baš poput Vaga…

 

S Ovnovima nije dosadno

Pripadnice ovog znaka privlače svojom energijom i s njima zaista nikad nije dosadno. Spontane su i pomalo divlje, ali s njima vrlo brzo postaje jasno kako im raspoloženje diktira i odnos prema partneru. Zavođenje žene u znaku Ovna je vrlo zabavno, a veza s njom strastvena i nepredvidiva. Ipak, u tom paketu često dolazi i veća doza egoizma, posesivnosti, netaktičnosti i ljubomore.

 

S Bikovima se lako uživa

Pripadnice ovog znaka uvući će vas u svoj čarobni svet užitaka – dobrog seksa, finih večera i odmora. Poprilično su direktne, znaju šta žele i to otvoreno traže, a taj stav vrlo je privlačan potencijalnim partnerima. Ipak, s vremenom im njihova doslednost i tvrdoglavost može ići na živce. Od partnera traže odanost, a u stanju su se inatiti i staviti vas u nemilost ako joj istu ne date.

 

Žene Blizanci su ljubavnice i prijatelji

Zahvaljujući svojoj komunikativnosti, širokom spektru interesa i vrckavom duhu, žene rođene u ovom znaku na prvi utisak su vrlo poželjne partnerke. One će vam pružiti svoju ljubav, vreme i trud ako im to isto uzvraćate, ali zahtevaće i da poštujete njenu individualnost i bogat društven život. Ono što može biti problem je njihova sklonost dramatizaciji, iniciranje svađa i pravljenje partnera ljubomornim………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4