Kako vas lice odaje: Vaga otkriva samo ono što želi da pokaže drugima, pogled Jarca je ispitivački

Kako vas lice odaje: Vaga otkriva samo ono što želi da pokaže drugima, pogled Jarca je ispitivački

15 Maja, 2018 Off By nika

Rak osvaja tajanstvenošću, a Bik ima pogled koji ume da obori s nogu. Neke karakteristike možemo pročitati na licu svakog horoskopskog znaka. Saznajte šta lice odaje.

 

Ovan

Veseo izraz Ovnovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom seksipilu, a ukoliko je muškarac, tada od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

 

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled ume da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored pripadnika ovog horoskopskog znaka zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

 

Blizanci

I kada deluju mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao Kruela iz “Sto i jednog dalmatinca”, ipak se iza takvog imidža krije osetljiva osoba koja nikada neće odrasti. Priča mnogo, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao “fam fatal”, i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

 

Rak

Njegov dečački izgled, čak i kad ima “bejbi fejs”, ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on pleni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, sa obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3