Kako se vaš znak nosi sa nevoljom: Rak se prenemaže, Riba se vadi na foru

Kako se vaš znak nosi sa nevoljom: Rak se prenemaže, Riba se vadi na foru

12 Jula, 2018 Off By nika

Svaki horoskopski znak ima svoj način na koji se nosi sa nevoljama. U ovom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u provaliju.

Ovan

Uvek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, fizički će se obračunati – na licu mesta. Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora da se barem posvađa.

 

Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve će načine non-stop pokušavati da se “vrati u sedlo”. Ako zbog drugih upadne u nevolju, svađa se i raspravlja, pa se tako suprotstavlja šefu ili “glavnom krivcu”, ma koliko on bio moćan ili jak.

 

Bik

Zna da namiriše opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se izvukao ako “kola krenu nizbrdo”. Ne zaleće se, pogotovo ne u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi.

 

Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju, ko će se zauzeti za njega ili pobegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede “na nervnoj bazi”.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4