KAKO REAGUJU OSTAVLJENE ŽENE ZODIJAKA : Žena OVAN te PRECRTA za sva vremena, DEVICA smišlja PAKLENE planove, RIBE se odaju ALKOHOLU, LAVICA boluje u SEBI!

KAKO REAGUJU OSTAVLJENE ŽENE ZODIJAKA : Žena OVAN te PRECRTA za sva vremena, DEVICA smišlja PAKLENE planove, RIBE se odaju ALKOHOLU, LAVICA boluje u SEBI!

28 Avgusta, 2017 Off By nika

Niko ne voli da bude ostavljen, ali svako se na svoj način suočava sa ljubavnim debaklom.

Osim karaktera, i od horoskopskog znaka zavisi hoćete li tiho patiti u svoja 4 zida, ili ćete na svaki način pokušati da bivšem partneru zagorčati život.

Otkrijte kako se ponaša žena u određenom znaku posle raskida …

OVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog veka. Kad joj partner saopšti da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Posle toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i što dalje. Svo svoje slobodno vreme provodi u izlascima sa prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima se je i ranije htjela baviti ali ju je veza sputavala u tome.

 

Čak i da se partner pokaje i poželi joj se vratiti, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već sigurno postoji neko novi ko joj je zanimljiv i za koga želi da bude deo njene budućnosti? Zato sve zajedničke slike sa bivšim, darove i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja – i ubacuje u prvi kontejner.

 

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner odlučio dići ruke od nje pa ga na sve načine pokušava da ubedi da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da greši. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušat će ga vratiti po svaku cenu.

 

Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, teši se ogromnom količinom slatkiša i čestim zabavama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli za novu vezu dok propisno ne prežali prethodnu. A to ponekad baš zna da potraje. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju utisak da im više niko nikad neće biti potreban.

 

BLIZANCI

Ženu Blizanca uvek iznenadi činjenica da je nju neko odlučio ostaviti, jer ona sebe smatra nezamjenjivom. Čim do raskida dođe, odmah obaveštava svoje prijatelje što joj se dogodilo. Nekada od njih traži razumevanje i savet, a ponekad i da joj pomognu u kovanju paklenog plana kako da ga vrati. Ali po njoj nikad nećete primetiti da pati, jer će i tada izgledati perfektno.

 

To će joj pomoći da ubrzo uleti u novu vezu, iako je svesna da još uvek nije prebolela bivšeg. Njoj neće biti važno da li joj se taj novi sviđa, najvažnije joj je da se on njoj divi i uzdiže je do nebesa. Ipak, uzvraća mu sličnom merom i ponaša se kao da je on jedini i najdivniji čovek na svetu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4