KAKO PREŽIVLJAVAJU RASKID: Devica smišlja paklene planove, Ribe se odaju alkoholu, Lavica se posvećuje flertu…

KAKO PREŽIVLJAVAJU RASKID: Devica smišlja paklene planove, Ribe se odaju alkoholu, Lavica se posvećuje flertu…

9 Oktobra, 2017 Off By nika

Kako preživljavaju prekid: Djevica smišlja paklene planove, Ribe se odaju alkoholu, Lavica se posvećuje flertuOsim karaktera, i od horoskopskog znaka ovisi hoćete li tiho patiti u svoja 4 zida ili ćete na svaki način pokušati bivšem partneru zagorčati život. Otkrijte kako se ponaša žena u određenom znaku poslije raskida…

OVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog vijeka. Kad joj partner priopći da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Poslije toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i što dalje. Svo svoje slobodno vrijeme provodi u izlascima s prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima se je i ranije htjela baviti ali ju je veza sputavala u tome.

Čak i da se partner pokaje i poželi joj se vratiti, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već zasigurno postoji netko novi tko joj je zanimljiv i za koga želi da bude dio njezine budućnosti? Zato sve zajedničke slike s bivšim, darove i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja – i ubacuje u prvi kontejner.

 

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner odlučio dići ruke od nje pa ga na sve načine pokušava uvjeriti da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da griješi. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušat će ga vratiti po svaku cijenu.

Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, tješi se ogromnom količinom slatkiša i čestim zabavama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli za novu vezu dok propisno ne prežali prethodnu. A to ponekad baš zna potrajati. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju dojam da im više nitko nikad neće biti potreban.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4