KAKO KOJI ZNAK UNIŠTAVA VEZU: OVNOVI previše očekuju,LAVOVI postavljaju previše zahteva,a Škorpije…

KAKO KOJI ZNAK UNIŠTAVA VEZU: OVNOVI previše očekuju,LAVOVI postavljaju previše zahteva,a Škorpije…

21 Avgusta, 2017 Off By nika

Svaki horoskopski znak ima neke negativne osobine, ali stvar je kontrole i situacije ili odabira partnera u kojoj će ih meri on izneti na površinu. “Alo.rs” vam prenosi kako koji horoskopski znak uništava svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebalo da živi po njihovim pravilima, dok oni ne planiraju da žive po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, predbacuju im, a sami će početi vrištati ili se ljutiti ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a negativne i cinične kometare nabacuju u najgore moguće vreme, kao niske udarce. S druge strane, vrlo su osetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su pogrešno protumačili iz vlastitih filmova može im upropastiti dan. Imaju preku narav i misle da mogu da vređaju i psuju ako su ljuti. Vezu privode kraju i svojim flertovanjem i upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik

Pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavni odnos tako da naprosto dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče i oni ništa ne moraju da preduzimaju, dajući tako partneru do znanja kako imaju svoj ponos i da je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahteve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, ali upravo ta njihova pasivnost takođe može dovesti vezu do raskida. Takođe, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim tim i na sreću. Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti ni milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga posle patiti.

Blizanci

Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu se u odnosima ponašati gotovo kao psihopate – glumiće objektivnost bez ikakvih osećanja. S tim jasno i glasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu. Osim toga, mogu izgledati kao da su u pohodu u kojem samo traže šta će partner pogrešiti kako bi mu to nabili na nos i pokazali kako su oni bolji, pametniji… Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera, u stanju su toliko odlagati obaveze (npr. brak) što duže mogu, a i kasnije se trude da drže distancu. Takođe, skloni su prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da sebi “napumpaju ego”, već pronađu i rezervu.

…nastvak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4