Kako izgleda TVOJE SRCE? IZABERI jedno srce i saznaj da li si DOBRA  i PLEMENITA osoba ili  osoba KAMENOG SRCA?

Kako izgleda TVOJE SRCE? IZABERI jedno srce i saznaj da li si DOBRA i PLEMENITA osoba ili osoba KAMENOG SRCA?

7 Aprila, 2019 Off By nika

Svima vama je poznato da je srce simbol ljubavi. Srce je to koje mnoge od nas vodi kroz život i koje nas vrlo često odvede do prave ljubavi. Međutim, postoje i oni dani kada se razočaramo i kada nas srce zaboli. Svakom čoveku je u životu potrebna ljubav, jer bez nje nema istinske sreće.

 

SRCE 1

Vi ste neko ko je u životu najviše učio na svojim greškama. Vaša osećanja donela su vam mnogo problema, mnogo više štete nego koristi. Voleli ste nesebično ali vam ta ljubav nikada nije bila uzvraćena u meri u kojoj vi to zaslužujete. Ako ništa drugo, vi ste iz toga naučili važne lekcije.

 

Nekada ste svoja osećanja poklanjali svima i bili ste veoma povređeni, pa zato sada postupate malo drugačije. Veoma pažljivo birate osobe kojima ćete pokazati svoja osećanja i svoje želje. Nije vaše srce od kamena, ali sada birate kome ćete svoja osećanja pokloniti. Posle mnogo neuspeha u ljubavi, jednostavno postali ste iskusniji i sada vas više nije tako lako povrediti.

 

Vi ste neko ko ume da voli i ko ceni ljubav, ali tu ljubav pokazujete samo osobama koje to zaslužuju. Možda je to trebalo odavno da radite, ali nikada nije kasno da se neke greške isprave. Vaše srce je puno ljubavi, ali tu ljubav čuvate samo za posebne osobe. 

 

 SRCE 2

Vi ste neko ko ume da se posveti drugim ljudima i da pokloni svoje vreme. Uvek ste bili tu kada je nekome bila potrebna pomoć, ali retko ko je to umeo da ceni. Baš u onim trenucima kada je vama pomoć bila potrebna, nikoga nije bilo na vidiku da vam se nađe pri ruci.

 

Upravo ovakva životna iskustva su vas i naučila da se promenite i da dajete samo onoliko koliko drugi zaslužuju. Vi ste neko ko ume da pokaže svoja osećanja, ali sada to radite u mnogo manjoj meri. Možda ste to naučili na teži način, ali ste shvatili da ne zaslužuju svi ljudi da im pokažete niti svoje srce, niti svoju sreću. Nemate vi srce od kamena, ali ljubav poklanjate samo važnim osobama.

…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2