Kako ih zavesti: OVAN voli HRABRE žene gledajte ga pravo u OČI , BIK voli SENZUALNE i ŽENSTVENE a JARAC…

Kako ih zavesti: OVAN voli HRABRE žene gledajte ga pravo u OČI , BIK voli SENZUALNE i ŽENSTVENE a JARAC…

22 Avgusta, 2017 Off By nika

Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti, pričajte joj o ljubavi, zaigrajte na kartu osećanja. Bika zavedite suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere….

 

Zavođenje je veština kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresovani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. Primenite pravu taktiku.

 

Ovan

Ako se želite romantično povezati sa Ovnom morate biti odvažni. Osvojiće ga samouverenost i direktan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoje osećaje. Igrajte toplo – hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost.

Muškarac ovog znaka naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga pravo u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju reč na uho, a potom se udaljite.

Ženi ovnića postavljajte pitanja o tome što voli, isprovocirajte ju da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite ju pićem, a pre nego što se udaljite, ostavite joj svoj broj mobilnog telefona.

 

Bik

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatraće da vas je upoznao tek kada preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Za njega je to od presudne važnosti. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak.

 

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuhati i to u njenoj prisutnosti! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonjeru.

 

Blizanci

Ne dozvolite da se dosađuje u vašem društvu. Smeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate uzbuditi i zaintrigirati rečima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte celu noć, budite društveno i politički angažovani, energični i komunikativni.

Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, puno mlađe od njega. Bitno mu je kako ste odeveni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled.

Ženu blizanko pali muški mozak. Metafore, poređenja, citati iz filmova i roman koje ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate, učiniće ju spremnom na sve.

 

Rak

Prema Raku morate biti pažljivi, nežni i zabrinut. Upustite se u intiman razgovor, podelite s njim neka iskustva iz detinjstva. Kad mu se otvorite Rak će vam početi verovati, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog bezbednosnog oklopa. Njegova romantična narav još uvek delom živi u viktorijanskom dobu i ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obe strane.

Muškarac ovog znaka ima strah od odbijanja stoga je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite mu dati do znanja koliko volite svoju majku.

Ženi Raku podilazite, u razgovoru često koristite reči kao što su ljubav, sigurnost, osećaj, porodicu, deca … Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3