KAKO DA ZAVEDETE MUŠKARCA? Saznajte njegove ”slabe tačke” prema horoskopu i on neće moći da VAM ODOLI…

KAKO DA ZAVEDETE MUŠKARCA? Saznajte njegove ”slabe tačke” prema horoskopu i on neće moći da VAM ODOLI…

20 Avgusta, 2017 Off By nika

OVAN

On obožava devojke koje znaju šta žele i ne prezaju ni od čega da to toga i dođu. Voli takmičenja i konkurenciju, ali i to da mu stavite do znanja da ga želite. Iskrenost je ključ, pa pazite da ga ne slažete ni za šta. Nimalo neće biti srećan ako se fokusira na vas i onda shvati da priča koju ste mu prodali nije tačna.

 

BIK

Bikovi su strpljivi i mirno čekaju na bolju budućnost. Ako želite da prisvojite njegovu pažnju, najbolje bi bilo da se najpre sprijateljite. Neka sazna koliko se dobro osećate kraj njega i dok razgovarate na bezbroj tema. On voli devojke koje komuniciraju i sa kojima može mnogo da priča. Zasmejte ga, bitno mu je da devojka sa kojom je u vezi ima dobar smisao za humor.

 

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka su veoma radoznali i vole da saznaju koješta novo o vama, ali i generalno, pa ako želite da ga oduševite odvedite ga na put i to negde gde oboje nikada ranije niste bili. Istražite tu lokaciju, ćaskajte ceo dan i uveče kad se vrati kući razmišljaće samo o vama.

 

RAK

Sve što treba da biste mu privukli pažnju jeste da ga dodirnete. Ali tajnovito. On je osetljiv i neće mu prijati ako mu se naglo približite. Idite polako, budite strpljivi, dodirnite ga krišom… na kraju će se sve to isplatiti…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3