Kako da zavedete bilo kojeg muškarca: SAZNAJTE UZ EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP

Kako da zavedete bilo kojeg muškarca: SAZNAJTE UZ EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP

25 Maja, 2018 Off By nika

Stari Egipćani koristili su ovaj horoskop kako bi lakše osvojili osobu koja im se dopada. Probajte i vi da pratite “uputstva” i osvojite potencijalnog partnera…

Ovaj drevni Zodijak podeljen je na 12 znakova, a svakim od njih gospodari jedno božanstvo. Stari Egipćani koristili su ga da bi lakše osvojili osobu koja im se dopada. Pratite “uputstva” egipatskog horoskopa i saznajte kako da zavedete potencijalnog partnera

 

Amon – Bog proroka (1.1. – 2.2.)

 

Ljudi rođeni u znaku Amona su uporni, nenametljivi i veoma emotivni. Iako deluju nezainteresovano, svoju volju sprovode tiho i polako. Osobu koja im se dopada osvajaju tako što jednostavno sednu kraj nje i “zrače srećom”. Amoni su vrlo odani i ne tolerišu prevaru. Ukoliko veza krene u lošem pravcu, odmah prekidaju, jer ih ne interesuje nešto što nema budućnosti. U ljubavnom životu štiti ih Amon, vrhovno egipatsko božanstvo. Njihova boja je zlatna, a pamet najveće zavodničko oružje.

 

Sebek – Bog reke Nil (3.2. – 4.3.)

 

Rođene u ovom znaku ponekad zaslepi spoljašnja lepota i sjaj, ali na svu sreću brzo se povrate iz transa. U ljubavnim vezama insistiraju na intelektualnom razumevanju, ali su nestalni i teško se mogu da se skrase pored jedne osobe. Vrlo su iskreni i ne praštaju laž. Važan im je seks, pa zato traže partnera istih erotskih interesovanja i sklonosti. Njihov zaštitnik je bog krokodil, čuvar svete reke Nil i blaga drevnog Egipta. Omiljena boja im je plava, a zavode originalnošću.

 

Oziris – Bog plodnosti (5.3. – 9.4.)

 

Romantična i senzualna, deca Ozirisa vole prirodu, poeziju i životinje. Neophodni su im ljubav i nežnost, bez njih se osećaju potpuno izgubljenim. U mladosti su skloni idealizovanju ljubavnog partnera, zbog čega često doživljavaju razočaranja. Kasnije vezama pristupaju opreznije, a kada se zaljube izuzetno su odani i strastveni. Privlače ih iskrene osobe ne previše razuzdane u seksu, jer su prilično konzervativni. Rođene u ovom znaku štiti Oziris – bog plodnosti. Njihova boja je indigo plava, a u zavođenju koriste svoje najmoćnije oružje – pogled.

 

Pta – Bog istine (10.4. – 2.5.)

 

U ljubavi su impulsivni, puni zahteva i insistiraju na iskrenosti. Pta je bog istine i rođeni u ovom znaku ne pristaju na odnose koji su zasnovani na obmanama. Veoma su nestrpljivi i neretko zbog ishitrenih odluka raskidaju kvalitetne veze, jer ne uspevaju da proniknu u suštinu partnerovog bića. Zaljubljive su prirode, naglašeno strastveni i žele sve sada i odmah. Ipak, vrlo su oprezni kada biraju bračnog partnera. Crvena boja im donosi sreću, a zavode svojim smehom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3