Kako da vratiš bivšu ljubav: Lavu dokažite da ga želite najviše na svetu,Devici priredite romantično iznenadjenje

Kako da vratiš bivšu ljubav: Lavu dokažite da ga želite najviše na svetu,Devici priredite romantično iznenadjenje

22 Decembra, 2017 Off By nika

Nakon prekida ponovno uspostaviti odnos vrlo je teško, ali horoskopski vodič nam može olakšati otvoriti vrata i omekšati partnera. Sledite sledeće savete i vrlo brzo ćete biti ponovno u zagrljaju.

Kako da vratite staru ljubav: Biku stavite do znanja, prema Jarcu bidte iskrene,Lavovima naravno uputite što više komplimenta…

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte uokolo čekajući da on nešto primeti. I ni slučajno nemojte čekati “pravi trenutak” za pomirenje, zbog toga što Ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete i želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga se držite reči, zbog toga što Ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da učinite nešto dodatno za svoga partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

 

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne uradite od pomirenja ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4