Kako da uredite dom prema svom horoskopskom znaku!

Kako da uredite dom prema svom horoskopskom znaku!

15 Aprila, 2018 Off By nika

Volite li dom prepun efektnih komada nameštaja i sitnih uspomena ili ste ipak skoloniji totalnom minimalizmu? Bez obzira na na ono što volite, uređenje životnog prostora u skladu sa horoskopskimznakom vaš dom će da učini još udobnijim.

 

1. OVAN – funkcionalnost

U vašem životnom prostoru sve mora da bude vrlo dobro složeno i pristupačno. Nemate strpljenja da se zamarate s puno detalja. Radi usklađenja sa vašom ogromnom energijom, preporučuje vam se da prilikom uređenja doma koristite intenzivnije i svetle boje.

 

2. BIK – udobnost

Kauč i krevet vama su najvažniji delovi nameštaja u kući. Kvalitet je na prvom mestu, a birajte prirodna vlakna koja vam stvaraju ugodnu i opuštajuću atmosferu. Za Bikove su idealne zemljane boje. Ukoliko ne koristite neke stare komade nameštaja, [to pre ih poklonite, vama ne prija da zatrpavate dom stvarima iako vam se ponekad čini da vam sve treba.

 

3. BLIZANCI – komunikacija

Blizancima je komunikacija na prvom mestu pa im je neophodan moderan i multifunkcionalan nameštaj. U tom slučaju valja da se pobrinete za kvalitetne i estetski zanimljive zidne nosače ili pak vrhunske police za TV ekrane i računare, dok je nužno osigurati i superbrzi internet.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3