KAKO ĆE VAS VOLETI : Ženi OVNU je bitna STRAST ,Žene BLIZANCI vole AKCIJU,Žene DEVICE su velikog SRCA…

KAKO ĆE VAS VOLETI : Ženi OVNU je bitna STRAST ,Žene BLIZANCI vole AKCIJU,Žene DEVICE su velikog SRCA…

31 Avgusta, 2017 Off By nika

Ukoliko želite da je osvojite, možda možete da se poslužite astro savetima…

Žene Ovnovi su robovi strasti, ali i ljubomore

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah “prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju u dvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli morate pokazati kako imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

 

Ovnice su veliki individualci, ali to se može prilično ublažiti ako je u pitanju pravi muškarac. U nevolji se može emocionalno slomiti i zaplakati, a ako tada budete uz nju ona će vam zauvek biti zahvalna. Kako su poprilično impulsivne, pripadnice ovog znaka teško kontrolišu ljubomoru i prema partneru često nastupaju posesivno. Sa time one moraju da nauče da se nose, jer je to crta karaktera koju ne menjaju.

 

Ovnica je vrlo ponosna, a ako izdate njenu ljubav od vas će otići bez da se dva puta osvrne. Može da voli samo onog koga poštuje i ceni, a bivšim partnerima koju su je izneverili toliko zamera da ne želi ni da ih spominje.

 

Žena Bik teži za emocionalnom i materijalnom sigurnošću

Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz sveće i prigušenu muziku.

 

Pripadnicama ovog znaka je veoma važno da im partner ljubav iskazuje čestim dodirima, čime će ispuniti njihove telesne potrebe. Na to se veže i velika želja za sigurnošću, koja je kod Bikova jako izražena. Osim što morate da zadobijete njeno poverenje i ljubav, ženama u znaku Bika važno je da li ste sposobni da brinete o njoj tako da sebi osigurate dobar posao i egzistenciju. Njihov motiv nije samo sticanje bogatstva, već suzbijanje straha od nemaštine, čime iskazuju svoje praktično razmišljanje o tome koliko je život nepredvidiv.

 

Kao partnerke su vrlo verne i odane i prava emocionalna podrška svom muškarcu. Za njih posebno važi ona izreka “Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena”, a često će svog partnera usmeravati na pametne poslovne poteze. Istovremeno majčinski, poslovno i ljubavno inspirisane, žene Bikovi su pouzdane i dobre supruge. Ipak, pazite da ne izneverite njihovo poverenje, jer će vam tada uskratiti svu svoju ljubav i postati hladne i proračunate.

 

Žene Blizanci vole akciju, a preziru rutinu

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati detalje o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

 

Najbrže ćete je ohladiti ako je nešto slažete, što će ona zahvaljujući svojoj urođenoj lukavosti vrlo brzo otkriti. Ipak, u osetljivim pitanjima s njom morate biti diplomata i paziti da ne povredite njena osećanja, jer ne podnose uvrede i okrutnost na svoj račun. Idealan spoj je posmatranje zvezda, vožnja balonom ili bilo koja aktivnost koju još nisu isprobali. Kako vole da ih stimulišete, ženama ovog znaka vrlo će brzo dosaditi odlasci na kafu i u šoping centre, pa će radije prošetati sa izabranikom svog srca. U vezi im je vrlo važno da se osećaju slobodno i nesputano, pa će odugovlačiti sa proglašavanjem veze ozbiljnom, ulaskom u brak ili zasnivanjem porodice. Razlog je retko nedostatak ljubavi, već pre strah od rutine koje se plaši.

 

Kako su pomalo podvojene ličnosti, one ispod svog mladalačkog i vedrog duha često kriju tamniju i proračunatu stranu. Njih ništa ne može da iznenadi ili uništi, jer uvek imaju plan B, pa čak i ljubavnu “rezervu” na koju računaju ukoliko pođu stvari po zlu. One su jedan od znakova koji se najlakše može zaljubiti, ali isto tako i odljubiti ako su nezadovoljne vašim ponašanjem prema njoj.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4