KAKAV JE KO PRIJATELJ: Lavovi zlata vredni, Strelčevi praštaju, Škorpije beskrajno odane…

KAKAV JE KO PRIJATELJ: Lavovi zlata vredni, Strelčevi praštaju, Škorpije beskrajno odane…

23 Juna, 2018 Off By nika

Čak i ako ne verujete u horoskop, morate priznati da raznorazni astro-vodiči neke karakteristike mogu da pogode. Ovog puta horoskop otkriva ko je kakav prijatelj. Strelac i Lav odneli su titulu kao najodaniji prijatelji, Vodolija će vam dati najbolji savet, a Riba utešiti na pravi način!

 

Ovan: Vi ste dobar prijatelj, ali i opasan protivnik. Za vas se stvari nikada ne završavaju na pola puta. Očekujete potpunu odanost u odnosima i iskrenost u prijateljstvu. Zauzvrat pružate veliku ljubav i čvrst oslonac.

 

Bik: Pripadnici ovog horoskopskog znaka se jako vezuju za ljude, i često će uraditi i netipične stvari samo da održe prijateljstvo. Bikovi su strpljivi i uporni prijatelji, u stanju da vas beskonačno ubeđuju u ono što oni misle i žele.

 

Blizanci: Oni uvek očekuju da budete zahvalni na njihovim lepim rečima i gestovima. Često su skloni da misle kako prijatelji ne čine dovoljno za njih. Oni su večno mladi duhom i srce su svake zabave!

 

Rak: Vi ste sjajan drugar, ali pokušajte da ne očekujete previše od prijateljstva. Vi ste uvek spremni da dajete, ali ćete biti gorko razočarani ukoliko vaši prijatelji to ne budu znali da cene. Međutim, čak i tada vi ćete ostati veran prijatelj i uponro činiti više nego što oni za vas to rade.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3