Kada PRESTANU da VOLE, RIBE postaju BEZOSEĆAJNE, a LAVOVI se pretvaraju u DIKTATORE

Kada PRESTANU da VOLE, RIBE postaju BEZOSEĆAJNE, a LAVOVI se pretvaraju u DIKTATORE

3 Septembra, 2017 Off By nika

Saznajte šta horoskop kaže, kako se koji znak ponaša kada mu je veza u krizi i bliži joj se kraj. Ukoliko suptilne znakove prepoznate na vrijeme, možda i pronađete način da prevaziđete problem.

 

Ovan: Nedostatak strasti

Ukoliko se zabavljate sa osobom rođenom u znaku Ovna, a primijetite da vas više ne gleda užarenim pogledom kao ranije, to bi trebalo da vam bude prvi znak za uzbunu. Nedostatak strasti uglavnom je glavni razlog raskida kod Ovnova, a to ćete primijetiti ukoliko se vaš muškarac okreće za drugim ženama, a ukoliko je žensko, flertovaće sa suprotnim polom. Takođe, ukoliko vam se obraća grubim tonom, viče, i nema strpljenja, znajte da treba da se zapitate koliko su njegove emocije jake. Ako Ovan riješi da vas ostavi, to čini vrlo jasno, te vrlo brzo ulazi u novu vezu. Budite uvijek maksimalno dotjerani, dozvolite da on bude vaš vitez koji će se boriti za vas, a ne vi za njega.

 

Bik: Kada prestane da vas mazi

Kada Bik voli, on ima potrebu da stalno dodiruje voljenu osobu, da je drži za ruku i da osjeća stalno njeno prisustvo. Čim nestanu te male nježnosti, znajte da se hladi. Ako vam više ne tepa, ne zove vas maznim glasom i obraća vam se imenom, a ne nadimkom, znači da se njegove emocije gase. Bik se teško odlučuje na raskid, ali kada jednom preseče, to je definitivno. Na njegove emocije dosta utiče materijalna sigurnost, tako da nikako ne bi trebalo da ga opterćujete svojim finansijskim problemima…

 

Blizanci: Prestanak komunikacije

Blizanci se često u vezi ponašaju kao djeca, a kada igrice prestanu, i sa njegovog lica nestaje osmjeh, a tada bi trebalo da preispitate vašu vezu. Kada izgube interesovanje, nemaju potrebu ni da komuniciraju i uopšte više nisu toliko slatki i duhoviti, već vrlo drski i bezobrazni. Ovaj znak poznat je po promjenljivosti, pa često umije i da se zatvori u sebe, bez nekog većeg razloga. Ukoliko spomene priču o raskidu, sačekajte malo i ne tugujte odmah. Vrlo je vjerovatno da će se predomisliti i nastaviti vezu kao da se ništa nije dogodilo. Budite vedri, čak i ako počnu prepirke, poručuje vam horoskop, vi sve okrenite na šalu, tako će zaboraviti zašto ste se uopšte i posvađali.

 

Rak: Manjak romantike

Rak je znak koji veoma rijetko ostavlja, on svaku ljubav doživljava kao sudbinsku. Da vam je veza u krizi, primijetićete tako što će sve raditi da vas iznervira, da ostavite vi njega, a ne on vas. Prigovaraće vam za svaku sitnicu, a on će se sve više zatvarati u sebe i padati u blagu depresiju. Vrlo je romantičan, ali kada nema emocija, romantika se polako gubi. Problem postoji ako sve više vremena provodi u kući, zatvoren, ćutljiv i plačljiv. Ako želite da ga ipak zadržite pored sebe, onda vam je najbolje da započnete priču o braku i djeci. On voli sigurnost, pa će to stabilizovati vaš odnos.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3