Kada ljubav polako nestaje…Četiri alarma koji slute na kraj!

Kada ljubav polako nestaje…Četiri alarma koji slute na kraj!

7 Decembra, 2017 Off By nika

Ljubav nam daje krila, elan i sjaj i čini da svet bude lepše mesto, a naša svakodnevnica rasterećena i puna osmeha. Voljena osoba je centar našeg univerzuma, bar u trenucima najveće zaljuubljenosti, i jedna od najtežih stvari jeste suočiti se sa činjenicom da odnos počinje da se menja, a ekstremna povezanost nestaje…

Kraj nikada ne dolazi iznenada, iako ponekada deluje tako. Uglavnom mu prethodi na desetine malih upozorenja, a ponekad čak i “veliki” alarmi. Jedan od partnera često pokušava da odnosu da “veštačko disanje” i održi vezu pošto-poto, bivajući slep za sve te znakove koji polako ukazuju na krah.Ako, ipak, na vreme uočite da se okolnosti i osećanja menjaju, a ljubav i dalje postoji, možete sprečiti raspad i poraditi na napretku emotivnog odnosa i rešavanju problema. Ovo su četiri najčešća pokazatelja da vaš partner nije u jeku zaljubljenosti, te da stvari ne štimaju kako bi trebalo.

1. Nagle promene ponašanja i karaktera

Ako primećujete da vaš partner usvaja određene obrasce ponašanja za koje ste mogli da se opkladite da nikada ne bi, onda se nešto definitivno dešava. Možda te promene mogu da budu dobre za vas i vaš odnos i možda on postaje bolji čovek. Ali, ukoliko transformacija destruktivno utiče na vezu, vrlo je verovatno da je vaš partner pod uticajem druge osobe. Važno je da razgovarate o tome zašto se te promene događaju, i ako je moguće, da im se prilagodite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3