KAD SE ZNAKOVI POSVAĐAJU: OVAN crveni, besni, urla,LAV pobija sve argumentima,VAGA se trudi da se ne živcira

KAD SE ZNAKOVI POSVAĐAJU: OVAN crveni, besni, urla,LAV pobija sve argumentima,VAGA se trudi da se ne živcira

27 Juna, 2018 Off By nika

Kada su svađe u pitanju, svaki horoskopski znak ima neki svoj način na koji će izraziti nezadovoljstvo. Jedni će vikati, duriti se i praviti dramu, dok će drugi biti staloženi i “na nivou”.

Ovan

Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovan imavrlo kratak fitilj. U stanju je da se razbesni i zbog najmanje sitnice, a svaku uvredu doživljava kaonapad na vlastiti ego. Vladar Mars ga čini nestrpljivim i agresivnim, međutim kako se brzo naljuti, još brže i oprosti. Njegovi napadi besa su burni. Ovan crveni, besni, urla, ali već u sledećem trenutku sve zaboravlja i pretvara se upravo jagnje. On je definitivno najgori od svih horoskopskih znakova kad se razbesni!

 

Bik

Bik je zemljani znak i to ga čini vrlo strpljivim. Neko bi pomislio da je u stanju da trpi i dok muneko skače po glavi, ali to i nije baš tako. Istina je da niko nema takve živce kao što ima Bik, ali kada se jednom iznervira, nije ni malo prijatno biti u njegovoj blizini. Kada mu fitilj dogori do kraja, pretvara se u nešto poput vulkanske erupcije. Zbog toga se svima savetuje da ne prekorače prag njegovog strpljenja, a ako to i učine, da trče koliko ih noge nose.

 

Blizanci

Kao vazdušni znak, Blizanac je izuzetno inteligentan i hiperaktivan. Nema napade besa i panike, ali ako je iznerviran, uzvratiće protivniku birajući prave reči u želji da ga nadmudri, ali će prethodno proceniti situaciju kako bi bio siguran da svađa neće naškoditi njegovom interesu. Brzo se odljuti, jer se vodi logikom i razumom i ne pravi probleme tamo gde bi mogao da ima koristi. Svoju nervozu leči slušajući glasnu muziku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4