Kad prošlost zakuca, ne otvaraj vrata: Ne primaj BIVŠEG nazad u svoj život!

Kad prošlost zakuca, ne otvaraj vrata: Ne primaj BIVŠEG nazad u svoj život!

18 Oktobra, 2017 Off By nika

Raskid boli, bilo da ste vi bili ti koji su raskinuli ili vaš partner…

Nakon raskida, dok ste još slomljeni i željni ljubavi, odluka da se pomirite sa bivšim vam može izgledati kao jako dobra ideja koja će vas rešiti svih muka. Ležaćete budni do jutra čekajući da vas bivši pozove ili pošalje poruku kako je pogrešio i kako želi sa vama da bude opet i odjednom vi postajete neko ko je glavni u odlučivanju. Mogli biste da mu se nasmejete u lice i povredite ga  kao što je i on vas, ali gledajte realno, ipak ćete pristati i reći “da”.

 

Zato vam predstavljamo nekoliko razloga zbog kojih nikako ne bi trebalo da se pomirite sa svojim bivšim i koji će vam otvoriti oči i dati zadatak da dobro razmislite o toj odluci.

 

1. Raskinuli ste sa razlogom

Plačete i stalno slušate pesme za parove, iznova i iznova. Misli su vam ispunjene sa sećanjima na vašu vezu (i dobrim i lošim), ali morate priznati da više razmišljate o lepim trenucima. U stvari, vaš um vam vraća trenutke koji su se desili toliko davno, da ste i zaboravili na njih. To je kao okrutna verzija mentalne torture.

 

Istraživanja su dokazala da kada je reč o bivšim ljubavima, da teži ka stavljanju “ružičastih naočara”, koje iskrivljuju stvarnost kako bi vam se svidelo ono čega želite da se setite. Međutim, svaka veza ima loše trenutke, a vaša i previše koji su doveli do raskida. Zapamtite, svaki put kada počnete da razmišljate o svom bivšem i tome kako vam je bilno divno, setite se da ste raskinuli sa razlogom…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3