JUPITER U ŠKORPIJI DO 8. NOVEMBRA 2018: Sve što smo sakrili od drugih i od samih sebe, sada će pozvoniti na vrata.

JUPITER U ŠKORPIJI DO 8. NOVEMBRA 2018: Sve što smo sakrili od drugih i od samih sebe, sada će pozvoniti na vrata.

2 Juna, 2018 Off By nika

Dolazi 5 minuta svima kojima je učinjena nepravda i žuta minuta onima koji su se kitili tuđim perjem…

Jupiter u Škorpiji do 8. novembra 2018: Planeta Jupiter, najveća planeta sunčevog sistema i astrološki najveći benefik, u jednom znaku boravi oko godinu dana, a ceo zodijački krug pređe za dvanaest godina. Jupiter je sreća, spas, nagrada, novac, znanje, pravda, mudrost i moral.

Jupiter je putnik koji nas tera da naučimo nešto novo. On je volja za životom, optimizam i osmeh, planeta mudrosti i dobrote, visokog obrazovanja i dalekih putovanja. Njegova energija vodi istini, pravdi, toleranciji, strpljenju, znanju i razumevanju, piše Astro Portal.

Jupiter nam pruža mogućnosti, otvara vidike, pokazuje gde smo najuspešniji i gde leži naša sreća. On uglavnom uvek donosi dobitke, ekspanziju, optimizam, širinu, ali širi sve ono na šta naiđe, bilo to dobro ili loše.

 

Jupiter nam daje odgovor na pitanje gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti sreću sa neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave sa našim planetama.

Ovaj veliki kosmički događaj nastupio je trajaće do 8. novembra 2018. godine. Svaki put kada Jupiter menja znak, a to se događa jednom godišnje, on donosi energiju znaka u koji ulazi. Tranzitni Jupiter u Škorpiji biće retrogradan od 9. marta do 10. jula 2018. godine.

 

Škorpija je osmi znak Zodijaka i predstavlja regeneraciju, nasledstva, sredstva drugih ljudi, zaveštanja, testamente, poreze, tajne, rizik, degeneracije, osude, duhovnu i fizičku moć, podzemna mesta, ginekologiju, operacije, seks, rađanje, smrt, volju, snagu, odlučnost, kao i podršku koju dobijamo od drugih ljudi.

 

Došlo je vreme da uzmemo život u svoje ruke i, mučeni prethodnim iskustvima, naučeni idemo dalje. Jupiter u znaku Škorpije akcenat stavlja na ambiciju, hrabrost, snalažljivost i intuiciju. No, s druge strane, aktivira ljubomoru, sarkazam, ogorčenost, posesivnost i želju za osvetom. Snažna volja i odlučnost pratiće nas u obavljanju svih započetih poslova. Škorpija ne radi ništa na pola, sve je crno ili belo, sve je sve ili ništa.

Došlo je onih pet minuta svima onima kojima je učinjena nepravda, koji su omalovaženi, nepravedno osuđeni, čija su dela nedovoljno cenjena, čije su pobede slavili drugi, i žuta minuta svima onima koji su se kitili tuđim perjem, koji su prečicom stizali do cilja, koji su gazili da bi bili slavljeni, koji su umislili da im je sve dozvoljeno. Škorpija je pravda! Možda veća nego ona koju predstavlja Vaga. Vaga je zakon države, sud i institucija, a Škorpija je zakon čoveka i moralna pravda.

 

Naučiće nas ovaj tranzit da razmišljamo hladne glave, da uvek održavamo pozitivnu sliku o sebi u svojim očima. Da ostanemo verni sebi, bez preterane brige o tome šta će drugi misliti, jer to je već njihova karma, zar ne?

 

Uticaj Jupitera u Škorpiji na podznake:

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4