JUPITER SREĆU DELI: Ova planeta prolazi kroz Škorpiju i otkriva ŠTA VAS ČEKA U NAREDNIH GODINU DANA!

JUPITER SREĆU DELI: Ova planeta prolazi kroz Škorpiju i otkriva ŠTA VAS ČEKA U NAREDNIH GODINU DANA!

15 Oktobra, 2017 Off By nika

Jupiter je kao Božić Bata koji kad je dobro raspoložen (aspektovan) lepo nagrađuje, ali i ukazuje u kom polju života ćemo osetiti najveće zadovoljstvo. Ukoliko ste se u prethodnim godinama naučili da pratite put lične sreće i mira i ovaj novi Jupiterov tranzit će vam doneti veliko blagostanje i uspeh!

JUPITER je 10. oktobra 2017. godine zakoračio u znak strastvene Škorpije i u periodu do 9. novembra 2018. godine uneće u našu svakodnevnicu više odlučnosti, strasti, posesivnosti ali i uspeha i energiju – sve ili ništa. Kroz život ćete koračati puni samopouzdanja i sa mnogo manje strahova…

OVAN – sreća kroz rizik, finansijske dobitke i seks

Ovnovima će Jupiter tranzitirati osmim astrološkim poljem. Ovo je polje transformacije i velikih životnih promena, opisuje strast u vašim odnosima, ali i finansije. Vaša energija i ambicija će rasti iz dana u dan kako Jupiter bude odmicao zvezdanim stazama misteriozne Škorpije. Kako je ovo polje novca – posebno tuđeg, pozajmljenog i nasleđenog – u narednih 13 meseci vaš fokus će u velikoj meri biti na finansijama. Uživaćete u boljoj i većoj zaradi, ali su mogući i troškovi i veća ulaganja. Većina Ovnova baviće se i pitanjem nekog nasledstva, ili duga i kredita.

 

Na ljubavnom i emotivnom planu prolazićete kroz period velike transformacije. Strast među partnerima će biće jaka u ovom periodu. Proživljavaćete generalno dublje emocije, a s vremena na vreme mogući su izazovi u vidu ljubomore i posesivnosti. Vrlo je moguće da ćete se iznova zaljubiti u partnera, a vaš odnos zahtevaće još ulaganja.

Ženske pripadnice ovog znaka u periodu od 11.10. do 9.11.2018. intenzivno će razmišljati o proširenju porodice ili prinovi, pa su mogući noviteti na tom planu.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka, posebno u novembru 2017. godine, ali i januaru, aprilu i septembru 2018. godine mogu ući u sudbinsku i fatalnu ljubavnu vezu. Sve što budete započeli u periodu Jupiterovog tranzita kroz Škorpiju zahtevaće da prethodno porušite i završite sa starim obrascima ponašanja i odnosima koji vam ne služe.

BIK – sreća kroz partnerstvo,brak i ljubav

U prethodnom periodu Jupiterovog tranzita vaš fokus je bio na poslu, obavezama, napredovanju, novim saradnjama i zdravlju. Jupiter će ulaskom u znak Škorpije osvetleti vaše polje partnerstva, posebno onog emotivnog. Bikovi u dugim vezama ili brakovima imaće neobjašnjivu potrebu za korenitim promenama u svom odnosu i vrlo je moguće da će se mnogi obrasci ponašanja ili navika u njihovom emotivnom životu menjati.

 

Bikovi su posesivni, a ovaj tranzit učiniće da požele u potpunosti da poseduju svog partnera, pa su vrlo moguće bračne ponude ili početak  zajedničkog života! Sreću i zadovoljstvo pronaćićete upravo u ljubavi, braku i produbljivanjem odnosa sa partnerom.

 

Slobodnim Bikovima Jupiter će doneti veoma važnu vezu u koju će ući iz velike strasti.

Ovaj tranzit će uticati na to da vam najveći motiv za sve postupke u vezi budu strast ili želja za posedovanjem. Budite obazrivi posebno u periodu retrogradnosti Jupitera od 10.3. do 11.7.2018. godine, kada će vaši odnosi – brakovi i veze – prolaziti kroz test.

Ipak i u izazovnim situacijama Jupiter nagrađuje, pa očekujte puno sreće!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6